Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vynechání pilulky

Gynekologie Iveta . 7.5.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, Už 3 roky užívám antikoncepci Lunafem. Teď jsem ale zapomněla užít tabletu ze 3. týdne a 2 dny po pohlavním styku. Vzala jsem ji až po 24 hodinách. Jinak beru antikoncepci pravidelně. Je možnost, že bych byla těhotná? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Jistá možnost gravidity existuje pokud je prodleva delší než 12 hodin, jestliže by se menses nedostavily udělejte si gravitest. Příjemný den.

Související dotazy

Vynechání pilulky
Dobrý den, ve čtvrtek ve 20hodin jsem si zapomněla...
Vynechání pilulky Lindynette
Dobrý den, beru antikoncepci (Lindynette) již 5tým...
Ovulace po vynechani pilulky
Dobry den, jaky je Vas nazor na pravdepodobnost ,...
Vynechání pilulky antikoncepce
Dobrý den, paní doktorko/pane doktore, již čtvrtý...
Vynechání více pilulek HA
Dobrý den, ráda bych věděla, do jaké míry popř. na...
Antikoncepce vynechani 1. pilulky
dobrý den, po sedmidenní pauze,jsem si 1.pilulku nevzala...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vynechání MS

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes je to již 10 den od vynechání MS, dělala...

Vynechání MS

Dobrý den, chci se zeptat. mám 8dní spoždění MS , avšak celou dobu mě bolí...

Vynechani MS a nevolnost

Dobrý večer, poslední menstruaci jsem měla 22.8. 1.9. Jsem měla pohlavní styk,...

Vynechání na delší dobu než 7 dní

Dobrý den, stala se mi taková věc, nemohla jsem se dostavit pro recept, tak...

Vynechání několika tablet antikoncepce

Dobrý den, Před 5dny jsem měla měsíčk a beru antikoncepci Bonadea. Pátek,...

Vynechání nemstruace

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na dotaz ohledně vynechání mensesu. Již...

Vynechání očkování klíšťová encefalitida

Dobrý den, mám dotaz, který se týká očkování na klíš.encef.. Syn byl očkovaný...

Vynechání periody

Dobrý den, užívala jsem antikoncepci Jeanine několik let a rozhodla jsem se,...

Vynechání pilulek

Dobrý den, antikoncepci Jeanine beru pravidelně, ale teď jsem vynechala 3 pilulky....

Vynechání pilulek z 2.platička

Dobrý den, pane doktore, mám na Vás otázku. V tomto měsíci jsem udělala chybu...

Vynechání pilulky

Dobrý den, ve čtvrtek ve 20hodin jsem si zapomněla vzít pilulku a zjistila...

Vynechání pilulky

Dobrý den, jeli jsme s přítelem na dovolenou a já chtěla oddálit menstruaci,...

Vynechání pilulky

Dobrý den, užívám antikoncepci Minerva a bohužel jsem si 14 pilulku (2.týden)...

Vynechání pilulky

Dobrý den, paní doktorko, měla bych dotaz, každý den přesně v 18:00 si beru...

Vynechani pilulky

Dobry den,chci se zeptat.Beru antikoncepci a v patek minuly tyden jsem si zapomnela...

Vynecháni pilulky

Dobrý den, během užívání posledního plata antikoncepce tri-regol jsem jeden...

Vynechání pilulky

Dobrý den,potřebovala bych poradit.Je mi 26 let a antikoncepci beru od 14 let....

Vynechání pilulky

Dobrý den,  chci se zeptat, užívám HA Bonadea v dlouhých cyklech, vůbec nevysazuji,...

Vynechani pilulky

Stane se neco pokud sem si nevzala jeden den prasek ale jinak je beru spravne...

Vynechání pilulky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pokud jsem zapoměla na začátku 3 týdne...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×