Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vynechání, prodloužení HA

Lucia . 29.9.2015

Dobrý den, již třetí rok užívám HA antikoncepci Lindynette, zrovna jsem byla na pobytu kde jsem omylem vynechala tři dny, dnes jsem si vzala dva prášky "za sebou" . Je riziko otěhotnění vysoké ? A chtěla jsem se zeptat, je nebezpečné prodlužovat HA ? Vynechat menstruaci a pokračovat v dalším braním HA ? Děkuji .

Odpovídá:

MUDr. David Neubert


Dobrý den. Riziko záleží na tom, zda jste měla v inkriminovaném období pohlavní styk a dále pak na tom, v jaké fázi jste vynechala - u jaké tablety. Podle toho se pak řídí, jak postupovat dále. Vzít 2 tablety najednou nemá smysl. Chráněna jste , pokud tabletu užijete nejpozději do 12-ti hodin od doby, kdy měla být užita. Pokud nyní užíváte další plato a nešpiníte, doužívejte toto plato a teprve poté udělejte zvyklou pauzu.

Související dotazy

Vynechání HA a menstruace
Dobrý den, Obracím se na Vás s dotazem. Během měsíce...
Prodloužení HA
Dobrý den, na jedné stránce jsem se dočetla že je možné...
Vynechání menstruace při užívání HA
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně menstruace...
Vynechání menstruace po zhubnutí
Dobrý den chtěla bych se zeptat, beru HA Rhonya. Menstruaci...
Vynechání menstruace po očkování a při stresu
Dobry den.15.12. Jsem byla na ockovani proti rakovine...
Vynechání menstruace při HA
Dobrý den, před cca 2 měsíci jsem těsně po menstruaci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vynechání tablety v 1. týdnu

Dobrý den, mám "menší" problém potřebovala bych poradit. Beru HA už sedm let...

Vynechání tablety v 1.týdnu

Dobrý den, antikoncepci Katya beru již více než 2 roky. Poprvé se mi teď stalo,...

Vynechání tablety ve 3. týdnu

Dobrý den, zapomněla sem tabletu v posledním týdnu dobrala plato a udělala si...

Vynechání tablety ve 3. týdnu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat tabletu sem zapomněla ve 3.týdnu pak dobrala...

Vynechání tepu

Dobrý den. Můj problém je, od dítěte mám nízky mnohdy neměřetelný tlak. Před...

Vynechání tepu

Dobrý den,je mi 50 let a asi dva měsíce mi několikrát denně vynechá puls,s následným...

Vynechání tepu s bolestí na hrudiJ

Jsem 8let po inplantaci stentu.Dosud bez problémů.V posledních měsících mě vynechává...

Vynechání tobolek Eye Q po 3 dny

dobrý den,ráda bych se zeptala na následky při přerušení užívání tobolek Eye...

Vynechání více pilulek HA

Dobrý den, ráda bych věděla, do jaké míry popř. na jak dlouhou dobu je ovlivněna...

Vynechani vice tablet HA

Dobry den, rada bych se zeptala jake je riziko otehotneni. Odjela jsem na vikend...

Vynechaný menses

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Je mi 15 a za posledních pár měsíců jsem...

Vynechaný prášek

Dobrý den, užívám minipilulku Azalia. Včera jsem měla půl hodiny po užítí...

Vynechaný prášek z antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je možné těhotenství přes HA ikdyz jsem...

Vynechat 4 denni pauzu při prvním užívání HA

Dobrý den, užívám antikoncepci Minesse a právě jsem téměř dopotřebovala teprve...

Vynechávání menstruace

Dobrý den, je mi 15 let a poslední čtyři měsíce mám problém s menstruací. Nejprve...

Vynechávání menstruace

Dobrý den, uz asi 25dni mi vynechavaji měsíčky. Brala jsem prášky, ale vyřadila...

Vynechávání menstruace

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli mohu být těhotná když mi vynechává menstruace..ještě...

Vynechávání menstruace

Dobry den,uz jeto mesic co jsem nedostala menstruaci,jen obcas vytok neco jako...

Vynechávání menstruace

dobrý den chtěla by jsem se zeptat,co muze znamenat vynechávání menstruace....

Vynechávání menstruace

Dobry den, je mi 42 let, menstruaci jsem mela vzdy velmi nepravidelnou, vetsinou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hemoroidy?


Tuhnutí lýtek


Tuhá bolestivá stolice, holčička 2,5 roku


Pálení pochvy po sexu


Pupinky a fleky na penisu


Bulka na konci konečníku


Artoza


Třísla


Krvácení při užívání antikoncepce.


Bolest v podkolenní jamce


Oranžové zbarvení jazyka


Kožní absces v podpaží


Bolesti žaludku


Skvrny kůže

Dobry den uz delsi dobu se my po tele tvori tyto skvrny na zadech na hrudi...

MUDr. Jaroslav Pavlata

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Autoimunitní zánět šž

Dobry den chci se zeptat na hodnoty stitne zlazi ft4 27.8+ tsh0.007 alt 0.57...

Poškození periferních nervů


MUDr. Petr Chmura

Diabetologie

Testy


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×