Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vysazení antikoncepce pouze na 3 měsíce

Antikoncepce Monika 6.10.2015

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda hodně vadí, když bych vysadila hormonální antikoncepci na 3 měsíce, kterou jsem asi třičtvrtě roku brala a po těchto třech měsících se k ní opět vrátila? Jde mi o to, zda to může mít nějaké nepříznivé dopady na tělo (teď uplně neberu dopady, jako objevení akné, ztloustnutí apod.)? Plánuji jít na testy na endokrinologii, kde je vyžadováno alespoň tři měsíce prášky nebrat, jinak bych je totiž jen tak nevysazovala. Děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

dobrý den, vysazení na krátkou dobu je rizikové z hlediska trombozy, ale pokud je to nutné pro ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vysazení antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za jak dlouho po...
Vysazení antikoncepce
Dobrý den, V červnu jsem po vysazení antikoncepce...
Vysazení antikoncepce
Dobrý den, antikoncepci beru již od svých 16 let a...
Bolesti klobů a vysazení antikoncepce
Dobrý den,je mi 53 let,asi po 27 letech jsem musela...
Vysazení antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nevadí, že...
Vysazení antikoncepce
Dobrý den, už skoro 3 roky beru antikoncepci a chtěla...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vysazení antikoncepce během užívání

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mohu přestat brát antikoncepti když jsem...

Vysazení antikoncepce Cerazette, absence menstruace

Dobrý den. Před měsícem jsem, po ročním užívání, vysadila antikoncepci Cerrazete....

Vysazení antikoncepce dříve

Dobrý den. Chtěla jsem změnit první den menstruace. Místo toho abych však zkrátila...

Vysazení antikoncepce Jeanine

Dobrý den, po 3 letech jsem vysadila antikoncepci Jeanine. Po 21 tabletách mi...

Vysazení antikoncepce Jeanine

Dobrý den, po 3 letech jsem vysadila antikoncepci Jeanine. Po 21 tabletách mi...

Vysazení antikoncepce Lunafem

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz, v prosinci minulého roku jsem po bezmála...

Vysazení antikoncepce po 20 letech

Je mi 50 let. Po 20 letech jsem přestala brát AK Mirelle. Už dva měsíce se...

Vysazení antikoncepce po dlouhodobém užívání

Pane doktore, potrebuji pouze jeste jeden nazor specialisty. Od svych 25let...

Vysazení antikoncepce po dlouholetém užívání

Dobrý den, mám dlouhodobé problémy s menstruačním cyklem. 6 let jsem užívala...

Vysazeni antikoncepce po sexu

Dobry den, Mam dotaz ohledne vysazeni antikoncepce, kterou nyni beru jedenactym...

Vysazení antikoncepce protože chceme miminko

Dobrý den, poslední menstruaci jsem měla před měsícem a půl, protože po dobrání...

Vysazení antikoncepce před operací

Dobrý den, dočetla jsem se, že před operací se má vysadit hormonální antikoncepce....

Vysazení antikoncepce před operací

Dobrý den, doplnění k dotazu se stejným názvem - jedná se o operaci oboustranné...

Vysazení antikoncepce před operací

Dobrý den. Jsem objednaná k septoplastice a ráda bych se Vás zeptala, jestli...

Vysazení antikoncepce před plánovaným těhotenství

dobrý den,minulý týden jsem měla tzv pauzu mezi práškami a měla přijít menstruace....

Vysazení antikoncepce stodette

Dobrý den, chci po 6 letech vysadit antikoncepci Stodette. Vím, že každe tělo...

Vysazení antikoncepce uprostřed cyklu

Dobrý den, beru antikoncepci Mirelle už asi 7. měsíc. V půlce září jsem musela...

Vysazení antikoncepce uprostřed cyklu

Dobrý den, brala jsem antikoncepci bez měsíčních přestávek a v průběhu třetího...

Vysazení antikoncepce uprostřed plata

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, nyní beru antikoncepci ministon,beru druhé...

Vysazení antikoncepce ve 2.týdnu užívání

Dobrý den p.doktore, chci se zeptat, zda vadí, když jsem vysadila antikoncepci...