Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vysazení apo citalu

Psychika Jiří 8.7.2011

Dobrý den paní doktorko.Prosím poraďte mi.Již rok užívám 20mg apo citalu ráno a před nedávnem jsem začal s vysazováním.Po poradě s mým lékařem jsem snížil dávky na polovinu po dobu 14 dní.Ted už asi 4 dny ho neberu vůbec a sem tam mám takové točení hlavy.Můžete mi prosím poradit jestli to je normální,nebo jestli bych ho ještě měl brát než ho vysadím?A v jakých intervalech.Už se nechci vracet na plné dávky.Stejnou dobu což je taky přes rok beru Deniban 50mg večer,ale ten jsem ještě vysazovat nezačal,U tohoto léku se to musí taky postupně?Prosím poradte mi ať už mi je dobře.Děkuji Vám mnohokrát.Kubečka Jiří

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Krásný den.Jste moc laskavý člověk,že mi svěřujete důvěru.Upřímně přiznávám,že by m...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

"APO-RABEPRAZOL" 20mg nebo "ORTANOL"
Dobrý den paní doktorko, mám jen dotaz zda mám brát...
Užívání Biseptolu a APO-OME
Dobrý den Asi osm let beru po operaci žaludku APO-OME...
Vysazení antikoncepce
Dobrý den. Brala jsem 4 roky HA (tablety) na měsíc...
Vysazení antikoncepce
Dobrý den, je mi 44let a od 18let užívám HA s menšími...
Apo-ome - způsobuje mi stálý průjem
Dobrý den, mám dotaz ohledně apo-ome léku. Beru...
Vysazení antikoncepce
Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Brala jsem v kuse antikoncepce...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vysazení antikoncepce uprostřed cyklu

Dobrý den, beru antikoncepci Mirelle už asi 7. měsíc. V půlce září jsem musela...

Vysazení antikoncepce uprostřed cyklu

Dobrý den, brala jsem antikoncepci bez měsíčních přestávek a v průběhu třetího...

Vysazení antikoncepce uprostřed plata

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, nyní beru antikoncepci ministon,beru druhé...

Vysazení antikoncepce ve 2.týdnu užívání

Dobrý den p.doktore, chci se zeptat, zda vadí, když jsem vysadila antikoncepci...

Vysazení antikoncepce Vreya

Dobrý den, už 6 let beru antikoncepci Vreya. Byla mi předepsána kvůli akné....

Vysazení antikoncepce, menstruace.

Dobrý den, 15.ledna jsem vysadila antikoncepci a od 21.-26.ledna jsem měla...

Vysazení antikoncepce, menstruace.

Dobrý den, 15.ledna jsem vysadila antikoncepci (naposled jsem brala mininsiston)....

Vysazení antikoncepce, poruchy cyklu

Dobry den, Cca 2 mesice neberu antikoncepci. Asi tyden po menstruaci jsem...

Vysazení antipsychotik

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na antipsychotikum Invega 6 mg per os, užívaná...

Vysazení antipsychotik

Dobrý den , je možné že se po vysazení antipsychotik dostavují podněty jako...

Vysazení ATB

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda bych mohl vysadit na svou zodpovědnost antibiotika,...

Vysazení Aulinu


Vysazení betahistinu

Dobrý den, po necelém roce užívání betahistinu, kdy u mě nemá žádný významný...

Vysazení Cipralexu

Dobrý den mám takový dotaz před dvěma roky jsem navštívila psychologa a primáře...

Vysazení cipralexu

Dobrý den,po 7 letech chci vysadit cipralex,ze začátku jsem brala 2 tablety...

Vysazení Cipralexu

Dobry den, ca 14 dni uzivam 5mg Cipralexu. Trpim nespavosti a lekarka mi predepsala...

Vysazení cipralexu

Dobry den p. dr. Rad bych se vas zeptal na vysazovani Cipralexu 10 z davky 1-0-0...

Vysazení cipralexu

Dobrý den, prosím chci se zeptat, začala jsem brát Cipralex 8 dní polovinu na...

Vysazení Coaxilu

Dobrý den, moc prosím o radu s vysazením Coaxilu. Užívám jej 4 měsíce 3x1 pro...

Vysazení čelisti při narkoze

Po operaci dolnich končetin jsem byl převezen na pokoj a tam jsem zjistil,...