Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vysoké horečky, bolest celého těla

Infekce pavla 25.5.2017

Dobrý den, od dnešní půlnoci mám vysoké horečky (38,5) bolí mě celé tělo jako při chřipce, hlava, je mi na omdlení a na zvracení. Bez rýmy, kašle, bolesti v krku. Navštívila jsem dr. Moč v pořádku, CRP 120. Dostala jsem Klacid 500mg 2-0-0. Před cca 10 dny jsem měla několik klíšťat. Nemůže s jednat o encefalitidu??
A ještě jeden dotaz. Na 8.6. tj. za 16 jsem objednaná na operaci kýly a revizi břišní dutiny po loňské náročné operaci. Psychicky se na to připravuji už dva měsíce, myslíte, že bude nutné u operaci zrušit??
Děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den Pavlo,
pokud máte takto vysoké CRP a při běžném vyšetření se nezjistila příč...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Třes celého těla
Dobrý den, mám dotaz na zdravotní stav mého kamaráda....
Pocit únavy, špatné vidění, bolest celého těla
Dobrý den mám 2 měsíce po porodu v poslední době mám...
Bolesti celého těla
dobry den chtěla jsem se zeptat syn ma už 2 den bolesti...
Bolesti svalů celého těla
Dobrý den, už 3.den mě trápí bolest celého těla. Vydržím...
Vyrážka celého těla
Dobrý večer. Toto má přítel už jeden rok.Nesvědí,nepalí...
Svědění celého těla a vyrážka
Dobry den z nicoho nic ma zacalo svrbet cele telo po...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vysoké hodnoty trombocytu

U lekaře mi byla odebrama krev a zjistili mi vysoké hodnoty trombocytu 716 kdy...

Vysoké hodnoty trombocytů

Dobrý den, prosím vás o radu. Ve 12.týdnu těhotenství mi byl udělán krevní test....

Vysoké hodnoty TSH

Dobry den, mam dotaz. Pred 7 lety mi byla odstranena stitna zlaza pro hyperfunkci....

Vysoké hodnoty TSH

Dobrý den paní doktorko,rok jsem po operaci štít. žlázy.Ta mi byla i s nezhoubným...

Vysoké hodnoty TSH a TPO

Dobrý den, po preventivním vyšetření mi byly zjištěny vysoké hodnoty TSH 8,522mlU/l...

Vysoké hodnoty TSH zistené v tehotenstve

Dobrý deň pani doktorka, som v 18tt tehotenstva a doteraz som nemala žiadne...

Vysoké hodnoty v krevní obrazu


Vysoke horecky a kasel

Dobry den, již 3.den mam teploty kolem 39, po paralenu nebo brufenu to spadne...

Vysoké horečky

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se Vás zeptat na dotaz ohledně mého malého...

Vysoké horečky


Vysoké IgE cca asi o kolo 3000,astma bronchiále středně těžké

Dobrý den chtěl bych se jen zeptat na váš názor pracuji v dolech již 22let loni...

Vysoké IgE,doplňující informace

Dobrý den,chtěla bych Vám poděkovat za rychlou odpověď.Žít v nejistotě a několik...

Vysoké IgE,vysoký eozinofil

Dobrý den,ráda bych se zeptala,zda může vysoké IgE 5980,eozinofil 26 a lymfocyt...

Vysoké jaterní testy

DOBRÝ DEN,JSEM NA ZAČATKU 33 TYDNE TĚHOTENSTVI,PRED TREMA TYDNEMA MI ZJISTILY...

Vysoké jaterní testy

Dobrý den, nedávno jsem absolvoval pravidelnou lékařskou prohlídku u svého...

Vysoké jaterní testy

Dobrý den. V neděli jsem byl propuštěn z hospitalizace, a mám zvýšené jaterní...

Vysoké jaterní testy

Dobrý den.Může mít nedostatečná funkce slinivky vliv na jaterní testy. Děkuji...

Vysoké jaterní testy

Dobrý den pane doktore,od roku 2005 mi rostou hodnoty u jaterních testů. V roce...

Vysoké jaterní testy

Dobrý deň. Rada by som sa dozvedela či je možné rodiť so zvýšenými jaterkami,...

Vysoké jaterní testy

Vážený pane doktore, obracím se na Vás s následujícím dotazem. V roce 2004...