Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Yag kapsulotomie

Oči Radek 11.12.2014

Dobrý den pane primáři, před 2 měsíci jsem byl na yag kapsulotomii a od té doby vidím kolem světel dlouhé světelné paprsky. Předtím jsem je neviděl. Mám implantované monofokální čočky. Je to normální jev, který se časem upraví nebo je to spíše nedostatečně udělaná yag kapsulotomie. Nebo to může být ještě z nějakého jiného důvodu? Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

prim. MUDr. Radan Zugar

Specializace: Oftalmologie Pracoviště: Oční centrum Praha, a.s.

Dobrý den,
po nedostatečně široké kapsulotomii by Vámi popisovaný efekt nastat mohl, proto doporučuji oční vyšetření v rozkapání a případně i doplnění kapsulotomie.
Přeji hezký den

Související dotazy

Sklivcové zákaly
Dobrý den, jsem 2 roky po operaci obou očí, mám nitrooční...
Glaukom v počátečním stádiu
Dobrý deň, minulý rok v júni mi diagnostikovali glaukóm...
Vysvětlení lékařské zprávy
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz - prosbu o vysvětlení...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Xorimax v těhotenství

Dobrý den, jsem dnes 28+4 tt a včera mě začalo pálit při močení. Na wc jsem...

Xorimax, sport a doba užívání

Dobrý den, uz asi 3 dny jsem nachlazená a poslední den se k tomu přidala velka...

Xx

Dobrý den, chtěla bych ještě doplnit svůj dotaz ohledně cvičení pánevního dna...

Xx

Odpovídám na tuto zprávu: Dobrý den, Váš dotaz bude zpracovávat konzultační...

Xyzal a alkohol

Dobrý den, užívám lék xyzal i přesto, že netrpím žádnou alergií, ale spíše...

Xyzalobčas

Prosím o sdělení, zda můžu brát lék na alergii Xyzal 5mg jen občasně - při potížích...

Yadane, ano nebo ne?

Dobrý den, chtěla bych znát Váš názor. je mi 17 let, vysoká, štíhlá. Dostala...

Yadine

Dobrý den, mám na Vás prosbu, 7 let jsem brala antikoncepci pramino, žádné problémy...

Yadine

Dobrý večer, 15měsícu užívám pravidelně antik.pilulky yadine, bez jakýchlokiv...

Yadine a Nitrofurantoin

Dobry den, 16.2. jsem zacala brat antikoncepci Yadine po 7 dnove pauze. od 15.2....

Yanet 8zubu spodni

Když mě prosím vás píchne doktor injekci. ucítim ten zub jak me trha nebo tu...

Yanet 8zubu spodni

Když mě prosím vás píchne doktor injekci. ucítim ten zub jak me trha nebo tu...

Yasminelle

Dobrý den před narozením dcery jsem zkoušela brát antikoncepci,bohužel ani...

Yasminelle -menstruace

Dobrý den, prvním měsícem beru nově Yasminelle a chtěla bych se zeptat, zdali...

Yasminelle 20

Dobrý den, je mi 30 let a začala jsem kůli premenstruačnímu syndomu užívat ha...

YAZ

Dobrý den, nyní třetí měsíc užívám antikoncepci YAZ. Předtím jsem čtyři měsíce...

Yaz

Dobrý den ,užívám HA Yaz a mám takoví menší problém .Ve středu ve 20hod jsem...

Yaz

Dobrý den Chtěla by jsem se zeptat zda se prodává antikoncepce YAZ i po jednom...

Yaz

Dobrý den pane doktore mám dotaz.Užívala jsem HA Lindynette20 a dostala jsem...

YAZ

Dobrý den, užívám HA YAZ skoro rok. Ze začátku mi ms chodila 3den v pauze. Po...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Prekolapsový stav

Dobrý den. Obracím se na Vás s dotazem ohledně potíží manžela. Už několikrát...

Motání hlavy, bolest břicha, průjmy, zvracení


Povlak na žaludu a svědění

Dobrý den uz po několikáté za posledních 4 roky se mi asi 6 objevil na záludovi...

Pálení a tlak pod pravým spodním žebrem

Dobrý den, předem se omlouvám, že bude můj dotaz trochu delší. Cca od června...

Zápach z úst jako po alkoholu


Necitlivé prsty u nohy v sádře

Z důvodu zlomeniny hlezna jsem po sádrové dlaze dostal nechodící lehkou sádru...

Brnění malíčku a prsteníčku levé ruky

Dobrý den, již delší dobu se mi objevuje brnění malíčku a prsteníčku na levé...

Nevolnost po malém množství alkoholu


Bolest prsního svalu

Dobrý den, Před 7 týdny jsem si při sportovní aktivitě natáhl prsní sval....

Bolest kolene

Dobrý den, od 21.11 je bolí pravé koleno. Do kolena sem se nijak neudeřil...

Nitroděložní kulička IUB™ SCu300B MIDI

Dobrý den, je mi 33 let, dítě zatím neplánuji. Teď jsem měla 2x nitroděložní...

Bolest za pod lopatkou při nádechu a narovnání zad

Dobrý den, Je mi 16 let a už delší dobu trpím bolestí zad pod pravou lopatkou...

Codein

Dobry den,pritel dostal od praktickeho lekare lek codein na kasel,uz ho bere...

Krvácení po menopauze

Dobrý den,chtěla bych se zeptat již 3 roky jsem v přechodu a nekrvácím,dnes...

Tep v uchu nebo co to je

dobry den, uz delsi dobu v pravym uchu slysim neco jako tep takove divne a nahodně...

COVID protilátky


Naražené varle

Dobrý den , před 14 dny jsem dostal zásah míčem do varlete. Po 3 dnech to přestalo...

Riziko poškození plodu při dietní chybě


Bolest kolene

Dobrý den, v říjnu 2018 me na přechodu srazilo auto, první me nabralo z boku...

Zvětšené uzlinky v třísle

Dobrý den, již delší dobu mě bolí v pravém třísle, nejprve jsem bolest cítila...

Reklama