Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Yaz beru při průjdmů více tabletek najednou - je to dobře?

Antikoncepce Dáša 17.10.2012

Dobrý den,
ráda bych se ujistila, že nedělám chybu a účinnost antikoncepce se nijak nesnižuje. Užívám antikoncepci YAZ šestý měsíc. V aktuálním balení jsem užila (ve druhém řádku) jednu aktivní tbl. navíc z důvodu průjmu. Průjem jsem měla ale až po 18ti hodinách od užití té poslední akt. tbl. Chtěla bych se prosím zeptat, jestli to může být problém...Tento měsíc jsem to tak již jednou udělala (2 akt. tbl v jeden den). Jinak se snažím užívat pravidelně pouze 1 tbl., ale při průjmu mám vždy obavy a raději si vezmu ještě náhradní tbl. Moc Vám děkuji za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, pokud nemáte vodnatý průjem častěji a je až za 3 hodiny po požití, vliv na vst...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Opoždění v užití tabletky HA YAZ
Dobrý den, během dovolené jsem zapomněla užít 15....
Vynechání dávky HAC
Dobry den, beru dlouhodobě antikoncepci YAZ. Minuly...
Přechod z jedné antikoncepce na druhou, prasklý kondom
Dobrý den, přešla jsem z antikoncepce YAZ, kterou jsem...
Otěhotnění během užívání bílých tabletek antikoncepce Yaz
Dobrý den, užívám antikoncepci Yaz. 24 tabletek a...
Antikoncepce YAZ
Dobrý den pane doktore, po nevyhovující Mireně mi...
Nedobrání HAK a pohlavní styk
Dobrý den,beru antikoncepci YAZ. V pátek 12.5. jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Yaz a dovolená

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možnost mít MS o týden dříve z důvodu...

Yaz a Klacid 500, Codein a Aescin Teva

Dobrý den, užívám měsíc HA Yaz, trápil mne dráždivý kašel, na který mi lékař...

Yaz a krvácení

Dobrý den, mám přetrvávající bolesti v podbříšku. V druhém týdnu bolestí jsem...

Yaz a Mastodynon

Dobrý den, snižují kapky Mastodynon spolehlivost antikoncepce Yaz? Děkuji za...

YAZ a Penbene

Dobrý den, od 9.10. do 18.10. jsem brala atb Penbene. Užívám atnikoncepci...

Yaz a Penicilin

Dobrý den, od včerejška užívám V-Penicilin 750. Tento týden bych také měla...

Yaz a průjem

Dobrý den ,chtěla bych se zeptat jak dále pokračovat v užívání Yazu.Užila jsem...

Yaz a průjem

Dobrý den ,14tabletu jsem užila 21,00 a ráno dostala silné průjmy které trvali...

Yaz antikoncepce

ahoj motřebovala bych poradit nebo se ujistit ...začala mi menstruace kolem...

Yaz antikoncepce a sex

Dobrý den mám dotaz beru natikoncepci yay 6-tý den a chtěla bych se zeptat za...

YAZ, průjem, jiné než předepsané braní tablet - snížení účinosti?

Dobrý den pane doktore, mám dotaz ohledně antikoncepce YAZ a průjmu. Při užívání...

Yaz, zvracení

Dobrý den paní doktorko, pravidelně užívím ATK Yaz....Mám tento problém -po...

Yersenia enterocolica

Dobrý den, ráda bych se zeptala, plánujeme s manželem miminko/v srpnu jsme...

Yersenie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na nutnost vyšetření či možnost nákazy. Před...

Yersinia

Dobrý den paní doktorko, obracím se na Vás s dotazem týkající se yersinií....

Yersinia

Dobrý den, své první yersinie jsem měla před 26ti lety, a to 1:5600 a následně1:6200...

Yersinia

Dobrý den, zjistili mi bakterie yersinia. Dostala jsem léky entizol a klacid,...

Yersinia enterocol v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 26tt. těhotenství a minulý týden mi vyšly pozitivní výsledky...

Yersinia enterocolitica, bolesti kloubů

Dobrý den, v příloze posílám výsledek rozboru krve, kde mi byly diagnostikovány...

Yersinie

Dobrý den , měla bych dotaz na bakterie yersenie, o jakou infekci jde ?A když...