Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zalehlé ucho

Uši, nos, krk Michaela . 23.7.2012

Dobrý den, už mám 4 dny zalehlé ucho, doktor určil že mám zánět vedlejších nosních dutin a nasadil mně Xorimax 500 mg. Rýma už skoro přestala a zarudlé oči už taky nemám, jen ucho pořád zalehlé je. Za jak dlouho by mohlo polevit? Antibiot. budu brát ještě 2,5 dne. Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, neexistuje žádná průměrná doba, někomu ucho odlehne ještě v průběhu braní antibiotik, někomu třeba až po týdnu po jejich dobrání. Vytrvejte, pokud by ucho bylo zalehlé ještě dva až tři týdny po ukonení braní ATB, navštivte ORL, půjde o jiný problém. Hezký den.

Související dotazy

Zalehlé ucho
Dobrý den, už delší dobu mám zalehlé pravé ucho. Pokaždé...
Zalehlé ucho
Dobrý den, ráno jsem se probudil se zalehlým uchem....
Zalehlé ucho
Dobrý den, již 4 týdny mám zalehlé levé ucho a akorát...
Zalehlé ucho
Dobrý večer. Zhruba 2 až 3 týdny jsem přecházela dávivý...
Zalehlé ucho
Dobrý den, uz je tomu asi týden, co se mi dostala voda...
Zalehlé ucho
Už 6 dní mám zalehlé pravé ucho. Byl jsem na kontrole...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zalehlé levé ucho

Dobrý den, asi 13 dní mám problém ze zalehnutími uší. Měl jsem na začátku...

Zalehlé levé ucho

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Už 6 dní mám zalehlé levé ucho....

Zalehlé levé ucho

Dobrý den, mám velkou rýmu a zelehlé levé ucho.Rýma ustupuje,ale ucho mám zalehlé...

Zalehlé levé ucho a užívání léků na vysoký tlak

Asi před půlrokem jsem měla zánět stř. ucha který byl vyléčený Dlouhodobě...

Zalehlé levé ucho po hnisavé angíně

Dobrý den, před čtyřmi týdny jsem chytil hnisavou angínu. Začátek se projevil...

Zalehle leve ucho, bez bolesti, zmeny behem dne

Dobry den, uz asi 14-20 dnu mam zalehle leve ucho.. Behem dne se to obcas...

Zalehlé obě ucha

Dobrý den, jíž 2 den po rýmě jsem dostal vysoké horečky když mi horečky trochu...

Zalehlé pravé ucho

Dobrý den dne 13.6. Jsem byl na koupališti. Poté mi jaksi zalehlo pravé ucho...

Zalehlé pravé ucho

Dobrý den mám první den zalehlé ucho mám velkou rýmu a dutina je celá ucpaná...

Zalehlé pravé ucho,pocit jako by na vodě nikoliv točení hlavy

Dobrý den Již cca měsíc mně trápí zalehlé pravé ucho,velmi mírná rýma nebolí...

Zalehlé ucho

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co by pomohlo na zalehlé ucho. Je to asi týden...

Zalehlé ucho

Dobrý den, je mi 15 let, vrátili jsme se před dvěma týdny z hor a od té doby...

Zalehlé ucho

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co mám dělat, když mám zalehlé pravé ucho (už...

Zalehlé ucho


Zalehle ucho

Dobrý den,minulou sobotu jsem byla na pohotovosti protože jsem se v noci vzbudila...

Zalehlé ucho

Včera jsem byla na kontrole na ORL.Původní potíže:zalehlé pravé ucho.Při smrkání...

Zalehlé ucho

Dobry den. Chtela jsem se zeptat asi pred tremi tydny jsem mela velkou rymu,jednou...

Zalehlé ucho

Dobrý den, ráno jsem se probudil se zalehlým uchem. Nic mě nebolí, rýmu jsem...

Zalehlé ucho

Dobrý den ,prosím o radu,můj syn 8 let měl silný dráždivý kašel 14 dní,rýmu.kašel...

Zalehlé ucho

Dobrý den, mám prosbičku. Nikdy jsem na nic takového netrpěla, než mi přišel...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×