Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zanět ledvin

Ledviny Jakub . 14.11.2012

Dobrý den je mi 22let pani doktoka mi předepsala triprim 200mg jim ho již devátý den a začala mě bolet třísla. Chtěl sem se zeptat jestli to ma nějaký vliv na ty léky, nebo ten zánět. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážený pane Jakube, bolesti v tříslech s největší pravděpodobností vůbec nesouvisejí s užíváním Triprimu,a současně nemohou mít vliv na jeho účinek. Doporučuji Vám absolvovat kontrolní vyšetření včetně analýzy moče zhruba 3 dny po ukončení antibiotické léčby. S pozdravem, Milan Hrubý.

Související dotazy

Zánět ledvin
Mé mamince byla určena diagnoza zánět ledvin. užívá...
Zánět ledvin
Mám typické příznaky zánětu ledvin, ale při rozboru...
Zánět ledvin
Dobrý den, chtěl bych se zde zeptat, jsem muž a dostal...
Zánět ledvin
Dobrý den, již od února se mi opakovaně vrací zánět...
Zánět ledvin
Dobrý den, v dubnu jsem měla slabší asi zánět ledvin,...
Zánět ledvin
Dobrý den, moje sestřenice leží na Jip se zánětem ledvin....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zánět kůže penisu

Dobrý den, před pár dny jsem měl nechráněný pohlavní styk a po 3 - 4 dnech se...

Zánět kvasinek

Dobry den , asi pred tydnem jsem mela priznaky na zanet kvasinek, ale ja to...

Zanet kvasinkova infekce

Zdravim chci se zeptat dnes je to asi tyden co sem zacal mit zanet dostal sem...

Zanet kycelniho kloubu

Dobry den,pane doktore.Pres velke dlouhotrvajici bolesti v kycli a okoli muj...

Zánět kyčelního kloubu

Dobrý den už několik dní mě bolí v oblasti kyčle už skoro měsíc se léčí se zánětem...

Zánět kyčelního kloubu podruhé

Pane doktore, předevčírem jsem Vám psala ohledně zánětu kyčelního kloubu a následném...

Zánět kyčelního kloubu u dítěte

Co způsobí zánět kyčelního kloubu u čtyřletého dítěte. Děkuji

Zánět kyčelního kloubu u pravé nohy

Hezký den, pane doktore, mám prosbičku. Poslední 4 měsíce chodím ativně cvičit...

Zánět kyčlí

Dobrý den,jsem šest měsíců v PN se zánětem kyčlí,dle usg synovilaitis coxae...

Zánět ledvim

Dobrý den pane doktore, obracím se na vás prosbou. 5.9. mi byl náhodou zjištěn...

Zánět ledvin

Dobrý den, zhruba před třemi týdny jsem byla v nemocnici, kde mi zjistili zánět...

Zánět ledvin

Dobrý den pane doktore,chtěla bych se zeptat,zda naznaný zánět ledvin může mít...

Zánět ledvin

Dobrý den, od předminulého čtvrtku mě začal trápit močový měchýř (letos jsem...

Zánět ledvin

Dobrý den, chtěl bych se zde zeptat, jsem muž a dostal jsem antibiotika na...

Zánět ledvin

Dobrý den Moji mamince zjistili zánět ledvin.Zánětem je zasažena Ledvina a...

Zánět ledvin

Dobrý den, pokud přítelkyně trpí zánětem ledvin, je možné že bych ho mohl...

Zánět ledvin

Dobrý večer před měsícem mne týden pálilo při močení a dost často jsem musela...

Zánět ledvin

Mé mamince byla určena diagnoza zánět ledvin. užívá antibiotika po 12h. Mám...

Zánět ledvin

Dobrý den. Chtěla jsem se zepaat,jestli antibiotika Biseptol podorují léčení...

Zánět ledvin

O letních prázdninách 2015 jsem prodělala zánět močových cest a ledvin. Teď...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyrážka na noze


Antikoncepce - kombinace


Návštěva lékaře při absenci dokladů, bodavé bolesti na hrudi


Opakované potraty


Nebezpečný pyl může být součástí i doplňků stravy


MUDr. Zdeňka Martinková

Praktický lékař pro děti a dorost

Vřídek na penisu


Bolesti penisu


Atopický ekzém


Chirurgické odstranění panenské blány

Dobry den, potreuju udelat cherurgicke odstraneni panenske blany, nevite kde...

Pomalý srdeční tep


Pocity na zvracení,průjem a horečky


Pupínek na penisu, syfilis ?


Mohou problémy s vyprazdňováním souviset s onemocněním zad?


Dlouhotrvající kašel a rýma u dítěte


Svědění pochvy


Cipralex nežádoucí účiky




Syfils?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×