Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zapomenutá pilulka

Gynekologie kamila . 19.11.2008

Dobrý den, hormonální antikoncepci užívám přes 3 roky. Poprvé jsem zapomněla užít pilulku v 1. týdnu, užila jsem ji po 15hodinovém zpoždění, ale měla jsem pohlavní styk. Jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, po vynechání jedné pilulky je pravděpodobnost otěhotnění minimální. Pokud máte pochybnosti, udělejte si těhotenský test /pár desítek korun/ , lze jej koupit v lékárně. Hezký den.

Související dotazy

Zapomenutá pilulka
Dobrý den chtěla jsem se zeptat, používám antikoncepci...
Zapomenutá pilulka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké je riziko otěhotnění...
Zapomenutá první pilulka
Dobrý den, nedopatřením mi spadla první pilulka (pondělí)...
Zapomenutá pilulka
Dobrý den. 25.10.2012 jsem začala poprvé brát antikoncepci...
Zapomenutá pilulka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli že jsem zapoměla...
Zapomenutá pilulka
Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat na...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zapomenutá HA

Dobrý večer paní doktorko, včera (2.10.2012) jsem si zapomněla vzít tabletku...

Zapomenutá HA

Dobrý den. Mám takovou potíž. Od 25.7. do 31.7. jsem měla sedmidenní pauzu v...

Zapomenutá ha

Dobrý večer,mám problém.Pilulky beru kolem 21:00.Ve středu jsem si jí vzala.ve...

Zapomenutá HA

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci vždy ráno. Zapomněla jsem si jí ráno...

Zapomenutá HA

Dobrý den, chci se zeptat jaká je šance na otěhotnění, když asi po roce užívání,...

Zapomenutá HA a pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den, v den (pátek), kdy jsem měla nechráněný pohlavní styk, jsem si zapomněla...

Zapomenutá HA v 1. týdnu

Dobrý den, ve středu 27.8. jsem vzala poslední antikoncepční pilulku Artizia...

Zapomenutá HA ve 3. týdnu

Dobrý den, zapomněla jsem užít poslední pilulku ve 3. týdnu HA tri-regol a to...

Zapomenutá HAK

Dobrý den, chtela jsem se zeptat antikoncepci beru dejme tomu 2 měsíce. V prvním...

Zapomenutá pililka

Dobrý den, přítelky 9. den braní antikoncepce zapomněla si vzít prášek. 31.8...

Zapomenutá pilulka

Dobrý den chtěla jsem se zeptat, používám antikoncepci Minerva. Chtěla jsem...

Zapomenutá pilulka

Dobrý den, v prosinci jsem zapomněla užít první tabletku z platíčka (beru v...

Zapomenutá pilulka


Zapomenuta pilulka

Dobry den dobrala jsem svoje druhe plato a mela pauzu prasek jsem si omylem...

Zapomenutá pilulka

Dobrý den, beru 3 roky antikoncepci Rhoyna. V sobotu jsem si zapomněla vzít...

Zapomenutá pilulka

Dobrý den, včera jsem si zapomněla vzít pilulku antikoncepce (Mywy). To byla...

Zapomenutá pilulka

Dobrý den, přecházím z antikoncepce Katya na Yosephine. První den menstruace...

Zapomenutá pilulka

Dobrý den, již 5. rokem beru antikoncepci Mercilon a poprvé se stalo, že jsem...

Zapomenutá pilulka

Ve druhém týdnu (přesně 14. prášek) jsem zapomněla užít pilulku. Brala jsem...

Zapomenutá pilulka

Dobrý den chtěla jsem se zeptat, používám antikoncepci Minerva. Chtěla jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Velké bolesti kyčelního kloubu


Lipom


Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle


Progresivní svalová relaxace: 10 kroků k fyzické úlevě


Anafylaktická reakce


Antibiotika penebne a HA Minerva


Podčelistní uzliny


Problémy se stolicí


Skřípnutý sedací nerv


Doplňěk k dotazu


Deset překvapivých příčin zácpy


Odborníci odhalili nové geny zodpovědné za řídnutí kostí


Léky proti bolesti při srdeční arytmii


Extrasystoly


Trhání osmiček v těhotenství


Pomalý srdeční tep


MUDr. František Feit

Gynekologie MUDr. Feit s.r.o.

Krev ve spermatu


MUDr. Karel Dvořák

Ordinace lékaře specialisty - chirurgie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×