Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zapomenutí 3.pilulky a ATB

Antikoncepce Biedronca . 6.7.2011

Dobrý den,nyní užívám ATB Ofloxin 200,zaroven v půlce užívání ATB,jsem přešla HA z Lyndinette na Mercilon (po 7denní pauze).V prvním týdnu užíváním nové HA Mercilon,jsem zapomela 3 prasek (více jak 12 hod.) a mela jsem ten den zapomenutí pohlavní styk.Další den,jsem užila 2 pilulky najednou i zároven ATB.Můžete mi poradit,jak dále pokračovat a jaké je riziko otěhotnění?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, chyba v prvním týdnu užívání je riziková, je nutné chránit se ještě minimálně týden po zapomenutí tabletky další metodou. Pokud se nedostaví menstruace v termínu, doporučuji vám provést těhotenský test. Antibiotikum Ofloxin účinek antikoncepce nesnižuje.

Související dotazy

Zapomenutí
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat - stalo se mi to snad...
Zapomenutí
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat - stalo se mi to snad...
Zapomenutí pilulka
Dobrý den, téměř rok a půl beru antikocepci Belara....
Potratová pilulka a opětovný potrat
Dobry den. Jsem po potratove pilulce. 3 tydny po mi...
Zapomenutí pilulky
Dobrý den, zapomněla jsem si vzít pilulku ve třetím...
Zapomenutá pilulka
Dobrý den, mám dotaz ohledně zapomenuté 3. pilulky...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zapomenutí

Dobrý den, užívám antikoncepci Katya a v druhém měsíci užvání jsem jí cca po...

Zapomenutí

Dobrý den, včera večer jsem si zapoměla vzít prášek (4. Prášek z plata), mám...

Zapomenutí

Dobrý den, ve středu jsem začala užívat pilulky z nového plata. V pátek jsem...

Zapomenutí

Dobrý den měla jsem pohl styk a ten den jsem si zapomněla vzít prášek...po 15h...

Zapomenutí

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat - stalo se mi to snad jen jednou, ale zapomněla...

Zapomenutí

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat - stalo se mi to snad jen jednou, ale zapomněla...

Zapomenutí

Dobrý den, nutně potřebuji vědět co mám dělat když jsem zapomněla užít jednu...

Zapomenutí 1 tabletky HA

Dobrý den. Dne 9.9. jsem si zapomněla vzít pilulku a 10.9. jsem si ji vzala...

Zapomenutí 1. pilulky nového platíčka

Dobrý den, užívám antikoncepci Logest již čtyři roky. Minulý měsíc jsem potřebovala...

Zapomenutí 1. pilulky po týdenní pauze

Dobrý den,po týdenní pauze jsem si měla vzít 1. tabletku okolo 22:30 večer,ale...

Zapomenutí 5 pilulky na začátku 2 plata

Dobrý večer chtěla jsem se zeptat, jestli hrozí riziko otěhotnění, když jsem...

Zapomenutí antikoncepce

Dobrý den, mám v podstatě klasický dotaz. Užívám hormonální antikoncepci asi...

Zapomenutí antikoncepce

Dobrý den. Užívám antikoncepci Jangee 3. měsíc a 1. týden jsem zapomněla 1 pilulku...

Zapomenutí antikoncepce

Dobrý den, už rok užívám anitikoncepci lindynette. V pátek jsem si zapomněla...

Zapomenutí Antikoncepce

Dobrý den Mám dotaz ohledně toho že jsem odjela na 5 dní pryč a zapoměla doma...

Zapomenutí antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Lindynette, dva dny po sobě jsem si zapomněla vzít...

Zapomenutí antikoncepce

Dobrý den, zapomněla jsem si vzít poslední 21. pilulku antikoncepce. Udělala...

Zapomenutí antikoncepce

Dobrý den paní Vejběrová, mám malý dotaz ohledně antikoncepce. Beru ji již...

Zapomenutí antikoncepce

Dobrý den, jelikož bydlím střídavě ve dvou městech, prevazim s sebou i antikoncepci....

Zapomenutí antikoncepce

Dobrý den,6 let pravidelně užívám Lindynette 20. Včera jsem si zapomněla vzít...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×