Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Závyslost na inzulínu

Vnitřní lékařství Hana . 8.12.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, ptám se za svého otce, kterému byla zjištěna vysoká cukrovka 2.typu a byl mu naordinován inzulín. Jestli je možné při snížení váhy a správném stravování přejít z inzulínu na prášky. A jestli inzulín nepoškodí funkci slinivky. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, při ukázněnosti pacienta není možnost přechodu na léčbu perorálními diabetiky vyloučena. Poškození funkce slinivky inzlínem nehrozí.

Související dotazy

Aplikace inzulínu před plánovaným těhot.
dobrý den,v roce 2007/12 jsem porodila svého prvního...
Cukrovka a vysazení inzulínu.
Manžel je již 13 let diabetik závislý na inzulínu -...
Aplikace inzulínu v letadle
Dobrý den, mám syna diabetika, který užívá inzulín...
DDIM 540
Dobrý den, chci se zeptat jestli hodnota DDIM 540 je...
Přibírání při injekční aplikaci inzulínu
Dobrý den. Mám dotaz ohledně mé babičky (62 let) má...
Lék Forxiga
Dobrý den,jsem diabetička ll.typu na inzulínu. Ode...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zavrate,unava,bolest hlavy,

Dobry den,asi pred dvema tydny me zacala bolet hlava,nejcateji v oblasti cela...

Závratě??

Dobrý den pane doktore/paní doktorko, je mi 16 let a je u mě diagnostikovaná...

Závraťě...

Dobrý den, s ultrazvukového vyšetření karotid mi dali tuto lékařskou zprávu:...

Závratě...

Dobrý den. Mé problémy začaly před cca rokem-3 děti, domácnost, náročné zaměstnání-byla...

Závratě/bolesti hlavy

Trápí mne časté bolesti hlavy, téměř každodenní. Prosím o vysvětlení nálezu...

Závratě/krční páteř


Závrateˇ

Mávam závratě a motá se mi hlava. Vlastně skoro pořád. Někdy mám pocit že když...

Zavrate1

Dobry den, rada by som sa s VAmi poradila. V poslednej dobe sa mi velmi casto...

Závraty, nevolnosť, depresie, malatnosť

Dobrý deň, chcela by som Vás požiadať o radu v probléme s mojím zdravotným stavom....

Zavřená zlomenina horního konce radia

dobrý den, před třemi týdny jsem měla pád na bruslích, na pohotovosti mi sdělili,...

Zavzdušněná děloha

Gynekolog mi při prevenci sdělil,že musím na ultrazvukové vyšetření,neboť mám...

Zazivaci problemy a spatne testy

Dobry den, chtela bych se zeptat na muj problem, Jiz dlouho se lecim s bolesti...

Zazivani

Dobry den chtela jsem se zeptat jaky jsou nejlepsi lactobacily trpim spatnym...

Zazivani

Dobry den, jiz delsi dobu trpin na zazivaci obtize a to prujmy, nadymani,...

Zazivani a bolest v boku

Dobry den,po masaži zad (vlastne uz behem ní) se mi udelalo velmi spatně.Maserka...

Zaznam EKG

Dobry den, cca rok a pul trpim extrasystolami.posledni tyden se zhorsili, pridalo...

Zázvor

Dobrý den, míval jsem často problémy s imunitou, ale všiml jsem si, že mi hodně...

Zázvor

Může 5-leté dítě pít čaj z čerstvého kořene zázvoru a popř. v jakém množství....

Zázvor a prevence rakoviny

Dobrý den, dočetla jsem se o pozitivních účincích zázvoru jako prevenci rakoviny....

Zázvor po vyčištění zubů

Dobrý den, lze pít zázvorový nápoj poté, co jsem si vyčistil zuby? (Zázvor jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zinnat 500 a slunce


Trombóza


10 měsíční kojenec-časté usínání během dne


Stržený nehet


Akné


Konec opakujících se vaginálních mykóz: víme, co zabírá


Bolest a otok kloubu na noze pod palcem


Předávkování Stopexem


Neschopnost orgasmu


ATB


Bolest hlavy a krku

Dobry den,chtela bych se zeptat.Uz skoro rok pomaham mame s manualni domaci...

Patříte mezi kardiaky? Nezapomeňte na očkování proti chřipce!


Borglycerin


Sexuální poradna


Roupi


Nádory ledvin jsou často objeveny náhodně


Bolest rukou


MUDr. Otakar Stiebler

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Interupce


Mám na toaletním papíru jasně červenou krev

Krev ve stolici. Dobrý den, mám dotaz. Dnes jsem byla již asi po druhé -...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×