Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zeffix-lamuvudin

Tomas . 6.7.2015 redakce uLékaře

DOBRÝ DEN.CHTĚL BYCH SE ZEPAT-UŽÍVAL JSEM CCA 10MĚS.ANTIVIR.LÉK ZEFIX-LAMUVUDIN.NYNÍ MÁM VELICE NÍZKOU HLADINU VITAMINU D.JE TO PO ZEFIXU?DRUHÝ DOTAZ-PRÝ ZEFIX NARUŠUJE IMUNITNÍ SYSTÉM-PTAL JSEM SE TŘECH LÉKAŘŮ PŘES INFEKCI/VE STEJNÉ NEMOCNICI/DVA MI ŘEKLI ŽE ANO TŘETÍ PROFESOR ŽE NIKOLI.TAK NEVIM CO SI MYSLET DĚKUJI ZA INFO

Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová


Zeffix je lék používaný na léčbu žloutenky typu B. Nízká hladina vitamínu D a poruchy imunitního systému nebyly při užívání Zeffixu pozorovány. Velmi vzácně se může vyskytnout angioedém.

Související dotazy

lék zefix lamuvudinum
Dobrý den, užívám cca 2 roky lék Zefix-Lamuvudin. Mám...
Srdce
Dobrý den. Před rokem jsem Vám psala ohledně nízkého...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zdvojení KPS

Dobrý den,nevím zda jsem dotaz vložila dobře.Ale byla jsem dnes na sono vyšetření...

Zdvojení oblouku aorty

Dobrý den,při rtg jícnu mi bylo náhodně zjištěno- pod obloukem aorty v úrovni...

Zdvojení pánvičky u plodu

Dobrý den. Prosím Vás o zkušenost / radu s tímto nálezem. Jsem nyní ve 22....

Zdvojeni zubu

Dobry den, dveri je 6 let a u vsech mlecnych jednicek i dvojek se stalo, ze...

Zdvojený zub

Dobrý den pane doktore, dcera 3roky má přední jedničku zdvojenou-dva zuby vedle...

Ze by tehotenstvi?

Psala jsem tu ze krvacim znova... A predstavte si ze to skoncilo a ani kapka.......

Zebou mě lopatky a když se zhluboka nadechnu tak se mi uleví.

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, můj přítel si již 3 den stěžuje na to,...

Zebra

Dobry den vcera vecerme napadl me dcery pritel a od te doby mam boleti zeber...

Zebra

Dobry den pane doktore. Je mi 21 let a jsem na materske s 2 letym synem. Z niceho...

Zebro

Dobry den,mam otazku,vsimla jsem si az ted ze na levim zebru dole mam hrbulek...

Zející Eustachova trubice a krční páteř

Dobrý den,dočetla jsem se,že krční obratel C4 může ovlivňovat Eustachovu trubici...

Zelatina

Dobry den,pane doktore. Kvuli pocinajici artroze a take drasotam na chrupavce...

Zelená (zánětlivá) rýma a slunicko

Dobrý den, měla bych spíše obecné dotazy týkající se rýmy: Jestli je dobré,...

Zelená barva stolice

Dobrý večer, chci se zeptat už 14 dní mam zelenou stolici, často jsem nadýmnutá...

Zelená hustá rýma

Dobrý den, v mateřské škole se denně potýkáme s rodiči, kteří nám do školky...

Zelená káva

Dobrý den, nedávno jsem se dozvěděla o tzv. zelené kávě, která napomáhá hubnutí...

Zelená káva

Dobrý den. Mám nadváhu asi 15 kilo, slyšela jsem o všelijakých zaručených výsledcích...

Zelená káva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu pít zelenou kávu, která má zvýšený...

Zelena moc

Dobrý den, od své praktické lékařky jsem dostala antibiotika Duomox , je možné,...

Zelena moč

Dobry den,jiz dva dny pozoruji svetle zelenou moc.Jiz nekolik dnu uzivam leky...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×