Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Změna antikoncepce, menstruace

Ivana . 22.8.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, Brala jsem antikoncepci ayreen ale změnila jsem ji na Verezanu kvůli finančnosti. Dobrala jsem ayreen a nové platko Verezana jsem začla brát hned 4. Den menstruace. Už je 6. Den co mám pauzu a pořád se mi nedostavila menstruace. S přítelem jsme si dávali pozor. Může mít změna antikoncepce vliv na menstruaci? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

Hezký den Ivano, jistě, při přechodu z jedné antikoncepční tabletky na jinou se může dočasně vyskytnout změna ve frekvenci menses. Pro jistotu si kupte těhotenský test, v případě jeho negativity a pokud menses nedorazí konzultujte u Vašeho gynekologa, je možné, že pro vás tato antikoncepce nebude vhodná. S pozdravem, K. Jiříčková.

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den, mám 44 let, antikoncepci beru 20 let,...
Změna antikoncepce a zpoždění menstruace
Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o radu. Užívala...
Antikoncepce
Dobrý den, dostala jsem menstruaci dřív o dva dny....
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je možné mít...
Antikoncepce a menstruace
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když začnu brát antikoncepci...
Změna antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli má nějaký...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Změna antikoncepce a zpoždění menstruace

Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o radu. Užívala jsem hormonální antikoncepci...

Změna antikoncepce a zpoždění menstruace


Změna antikoncepce během cyklu

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, jestli je možná změna hormonální antikoncepce...

Změna antikoncepce během cyklu

Dobrý den pane doktore, s přítelem jsme odjeli na dovolenou k přátelům a já...

Změna antikoncepce Chloe

Dobrý den, chtěla bych se zeptat - Je mi 18 let a cca rok a půl beru antikoncepci...

Změna antikoncepce ve věku po 50 letech

Dobrý den,nemusela bych brát antikoncepci, neboť mám proveden zákrok na vaječnících,...

Zmena antikoncepce z Triregol na Mistra

Dobry den. Dnes mi novy gynekolog zmenil antikoncepciu z Triregolu 21ks na Mistru...

Změna antikoncepce zdůvodu zvýšení váhy

Dobrý den, je mi 40 let a užívám HA od 21 let. Užívala jsem HA Trisiston do...

Změna antikoncepce-odkdy jsem chráněná

Dobrý den, mám dotaz. Brala jsem 3 měsíce antikoncepci Mistra (21/7), ale musela...

Změna antikoncepce-opožděná menstruace

Dobrý den pane doktore, změnila jsem antikoncepci ze značky Belara na značku...

Změna antikoncepce, menstruace se nedostavila

Dobrý den, rok jsem brala antikoncepci cleosensa, kde jsem brala pilulky 3 týdny...

Změna antikoncepce, těhotenství

Brala jsem antikoncepci 0,2mg, ale začala mi předčasně menstruace, proto mi...

Změna antikoncepce. Mohu bez pauzy?

Dobrý den, beru rok antikoncepci Rhonya 30mg. Po vyoperované cystě na vaječníku...

Změna antikoncepe

Dobrý den, 2 roky jsem brala HA Minerva, nyní jsem ji změnila na Artizia, kterou...

Zmena antkoncepce

Dobry den, pane doktore, ve tretim tydnu jsem bohuzel z duvodu prujmu vzala...

Změna Asentry za Zoloft

Dobrý den lékařka mi dala místo léků asentra který beru cca 2roky lék zoloft...

Zmena barvy

Dobrý den, mám dotaz ohledne rezaveni vousu.Začali me rezavet me cerne vousy....

Změna barvy a konzistence ejakulátu

Dobrý den, je mi 16 let a v posledním týdnu jsem si všiml, že můj ejakulát je...

Změna barvy a konzistence spermatu


Změna barvy a konzistence spermatu ve vyšším věku

Dobrý den p.doktore.Je mi 64 let a už několik let užívám léky na zbytnění prostaty(OMNIC,DUODART)a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fordyce's spot


Bolest v podkolenní jamce


Stav po operaci slepého střeva


Křupnutí v zádech


Radiofrekvenční sonda si s křečovými žilami poradí hravě


Kapky vigantol a kanavit


Zmizely příznaky


Chrápání může brzdit růst vašeho dítěte


Genitální bradavice


Preventivní prohlídka


Bolest ve vnějším kotníku




Augmentin nebo Amoksiklav. Jaká antibiotika vybrat?


Problém s menstuací


Zlomenina klíčku


Léčba hemofilie je v České republice velmi bezpečná


Pomůže růstový hormon v boji proti stárnutí?


Neštovice


Astma a imunita


"rozdvojená osobnost"


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×