Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Změna bradavek

Antikoncepce karolina . 28.4.2011 redakce uLékaře

Dobrý den. 15. a 16. jsem spala se svým přítelem. Antikoncepci mám Katyu a vím na 100% že jsem ji brala a beru pravidelně každý den ve stejnou dobu. Jenže...nevím jestli se mi to zdá ale připadá mi, že bradavky mám červenější než jindy a jednou jsem četla, že je to příznak těhotenství. Nevím, co si mám o tom myslet když antikoncepci jsem brala, proto píši raději vám. Není tato antikoncepce třeba slabá? Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, tato antikoncepce určitě není slabá, účinek je srovnatelný u všech přípravků. Pokud jste užívala tabletky bez chyb, pravděpodobnost těhotenství je naprosto mizivá.

Související dotazy

Změna barvy bradavek
Je mi 13. A mam problem se zabarvenim sve bradavky....
Ztopoření bradavek
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li existuje...
Vpáčené bradavky
Dobrý den Chtěl bych se zeptat na vpáčené bradavky...
Bílé skvrny okolo bradavek
Dobry den chtela bych se zeptat uz dlouho mam okolo...
Masáž bradavek
Při studiu skript si hraji s předměty, a tedy hraji...
Bolest bradavky u dospívajícího muže
Dobrý den, dnes jsem nahmatal přímo, asi v kůži, pod...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Změna barvy pokožky (bledost)

Dobrý den, v dětství jsem měla dost snědou pokožku a perfektně jsem se opalovala....

Změna barvy stolice

Může ovlivnit konzumace červené papriky změnu barvy stolice od hnědé k hnědočervéné?...

Změna barvy stolice

Dobrý den je mi 20 let.mám takový problém.dnes když jsem zjistila po návštěvě...

Změna barvy stolice

Hezký den,chtěla jsem se zeptat,jestli něco závažného znamená změna barva stolice...

Změna barvy stydkých pysků po HA

Dobrý den , Začala jsem brát HA a po pár týdnu jsem si všimla změnu barvy u...

Zmena barvy v obliceji

dobry den potrebuju se zeptat vzdycky kdyz se ochladi pocasi a je vitr tak mam...

Zmena barvy v obliceji

dobry den chci se zeptat vzdycky kdyz se ochladi pocasi a je vitr tak mam studene...

Změna barvy vlasů

Dobrý den, neumím si to dost dobře vysvětlit. Celý život mám vlasy kaštanové...

Změna barvy vousů

Dobrý den, vousy mi rostou celkem v pohodě a krásné a tmavé..už od nějakých...

Změna barvy výplně

Dobrý den, cca před 3 měsíci mi byl umrtvován zub (6 vlevo dole) a provedeno...

Změna buněk na děložním čípku

Dobrý den, mám dotaz cca před třičtvrtě rokem jsem byla na na gynekologii s...

Změna cyklování antibiotik

Dobrý den, mám otázku zda mohu cyklovat antibiotika na místo po 8 hod. po 6...

Zmena cyklu po NEHORMONALNIM UID

Dobrý den Mám dotaz, který pramení čistě z mého zájmu o fyziologii a má gynekoložka...

Změna času při užívání antikoncepce

Dobrý den chtěla jsem se zeptat ..teď užívám antikoncepci v 11 večer kdybych...

Změna času užívání antikoncepce

Dobrý den, třetí měsíc beru antikoncepci jeanine vždy ráno kolem 7.00 hodin....

Změna času užívání antikoncepce

Dobrý den, mám dotaz ohledně změně času užívání antikoncepce YAZ. Brávala jsem...

Změna času užívání antikoncepce z rána na večer

Dobrý den, dlouhou dobu užívám antikoncepci Bonadeu v 6 hodin ráno. Chtěla...

Změna času užívání Dienille

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Včera jsem si zapomněla vzít tabletku....

Změna dávkování léků

Mám arytmii , po nasazení léků jsem bez potíží.2x do roka jdu na kontrolu ,...

Změna dávkování léků

Parkinsona mám diagnostikovaného od roku 2007. Beru 20mg Seropramu a 16mg Requipu....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×