Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zodac v těhotenství

Mateřství Hanka . 12.1.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, vážená paní doktorko/vážený pane doktore, jsem na začátku těhotenství asi 4 týden a jsem alergička.Mám brát na alergii denně zodac.V příbalovém letáku jsem se dočetla, že tento lék není pro těhotné ženy vhodný. Konzultovala jsem to s lékařem a ten mi předepsal místo zodacu dithiaden. Ten mi ale vůbec nepomáha.Chtěla jsem se zeptat, zda je zodac opravdu tak nebezpečný pro plod, nebo zda se nemůže nic vážného plodu stát.Zodac je jedinný lék,co pravidelně užívám (1 tabletu denně). Moc vám děkuji za odpověď. S přáním hezkého dne Hana Jurmanová

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Hanko! V ttěhotenství samozřejmě platí čím méně léků, tím lépe, pokud to ale vaše potíže vyžadují, je možné Zodac užívat i v těhotenství.

Související dotazy

Zodac tablety
Dobrý den mám dotaz moje přítelkyně má alergii a bere...
Zodac
pani doktorko ješte pak otazek psala jste že pokud...
Warfarin a Zodac
Dobrý den, lze požívat Warfarin a Zodac ?
Užití léku Zodac
Je možné užítí léku ZODAC proti kašli?
Zodac při kojení
Dobrý den.. Mám dotaz, zda při alergii můžu při potížích...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zobrazovací metody

Dobrý den, mám bohužel podezření na roztroušenou sklerózu a mám žádanku na...

ZOBRAZOVACÍ METODY

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak moc je škodlivé ct vyšetření mozku? Když...

Zobrazovací metody

Dobrý den, prosim Vás o obecnou odpověď na mojí otázku týkající se tohoto:...

Zobrazovací vyšetření

Dobrý den, na RTG plic je na zastínění na pravé straně. Proto odeslání na...

Zobrazovací vyšetření

Dobrý den prosím Vás byla jsem na vyšetření hadice do žaludku a toto vyšetření...

Zodac

pani doktorko ješte pak otazek psala jste že pokud je alergie tak se dava xyzal...

Zodac kapky

dobri den chtel jsme jen poradit nebo spiše slyšet dalši nazor mame po očkovani...

Zodac kapky

dobri den chtela jsme se zeptat davam dceře probioticke kapky už asi 5 měsic...

Zodac při kojení

Dobrý den.. Mám dotaz, zda při alergii můžu při potížích občas brát Zodac....

Zodac tablety

Dobrý den mám dotaz moje přítelkyně má alergii a bere potahové tablety zodac...

Zoloft

Dobrý den S úzkostmi se potykam jiz 10 let s přestávkami,kdy mi bylo dobře. Můžete...

Zoloft

Dobry den, je mi 22 let, v prosinci mi bylo naordinovano Trittico 150 (beru...

Zoloft

Dobrý den,zajímalo by mě jestli můžu na Antidepresiva Zoloft požít Energetické...

Zoloft

Dobrý den, užívám antidepresiva Zoloft a v příbalové informaci jsem se dočetla,...

Zoloft

Dobrý den, pane doktore, před 2 měsíci jsem vysadila injekční antikoncepci....

Zoloft

Dobrý den Nedávno jsem si sem psala dotaz na který jsem dostala konečně jednoznačnou...

Zoloft

Dobrý den, Užívám lék Zoloft, zhruba 5 týdnů a asi před 3 týdny mě začal bolet...

Zoloft

Dobry den chtela jsrm se zeptat za jak dlouho ucinkuji prasky zoloft?pani doktorka...

Zoloft

Dobrý den, 5.měsíc užívám Zoloft (50mg denně) na neurologický problém. Nyní...

Zoloft (assentra)

Dobrý den chtěl jsem se zeptat beru asentru 50 ale nedávno po mých znovuziskanyvch...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×