Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zpětné otěhotnění

Gynekologie Jitka . 3.4.2013

Dobrý den, včera večer (úterý) jsem začala brát antibiotika gyrablock a algifenové kapky (1x 20 kapek). V neděli večer jsem měla pohlavní styk s přerušovanou souloží. Tzn. uběhlo přes 48 hodin. Chci se zeptat jestli hrozí zpětné otěhotnění? samozřejmě vím, že následující dny se musím chránit jinak. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, nelze říci, nevím, zda berete antikoncepci a kdy jste měla poslední menstruaci,jestli je pravidelná a kdy máte ovulaci. Pokud ovulace proběhla po styku a spwerma se dostalo do dělohy, těhotenství množné je.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Antikoncepce a otěhotnění
Dobrý den.Užívala jsem antikoncepci Minerva.Minulý...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

ZP

TEST

ZP

test

Zp

test

ZP

test

ZP

test

ZP skgm hrudníku

Prosím o bližší vysvětlení opisu nálezu: hrudník symetrický, tracheální projasnění...

Zpáteční odpověď

Moc Dobře to nejde vyfotit. Prakticky to není vůbec vidět a není to ani nahmatatelné,...

Zpátky k dotazu karcinom pankreatu,Katerina2

Paní doktorko velice se omlouvam,zapoměla jsem se ještě zeptat že p.onkoložka...

Zpěněná moč

Dobrý den, už asi 5 dní mám v moči vždy trochu bílé pěny a moč je taková světle...

Zpestření sexu

Dobrý den, chtěla bych váš požádat o radu. Neznáte pár dobrých rad a tipů, jak...

Zpětné těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, chci přestat brát antikoncepci v pátek jsem...

Zpěv a krční mandle

Dobrý den Nedávno jsem byl na vytržení krčních mandlí, stále se zotavuji a...

Zpěv a krční mandle

Dobrý den! Věnuji se zpěvu zatím amatérsky, ale v brzké době budu chodit do...

Zpevnění klíční kosti po zlomenině

Dobrý den, před dvěma měsící (19. září) jsem při judu utrpěla v 1/3 uzavřenou...

Zpevnění ňader

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli existuje nějaká mast nebo,,lektvar''...

Zpevnění prsou

Dobrý den, rada bych věděla jaká je možnost zpevnění prsou. Lze i jinak než...

Zpevnění prsou

Dobrý den,vím že už ste na toto téma měli spoustu dotazů,ale přesto chci poradit....

Zplihlé vlasy

Dobrý den, už 3, skoro 4 roky mám vlasy ve stejné délce . Dřív jsem vlasy...

Zplodiny hoření a těhotenství

Dobrý den chtěla bych se zeptat jsem ve 26 týdnu těhotenství a byla jsem přítomna...

Zploštělé záhlaví

Dobrý den, celý život mě trápí tzv. zploštělé záhlaví, tedy nesouměrný tvar...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Skladování HA NuvaRingu


Oční kapky - těhotenství a kojení


Poštípání hmyzem


Mnohočetné obtíže


Tmavě hnědý výtok


MUDr. Miroslava Horníková

Ordinace revmatologie

Bylinné čaje zklidní váš spánek


Přípravek Heart tonic


Bolest za krkem

Dobrý den, mám problém s tupou bolestí za krkem. Asi před 5 dny jsem si...

Píchání u srdce při nádechu


Vitaminy


MUDr. Michal Fišara

Praktický lékař gynekolog

Bílá skrvna okolo znaménka


Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi

Dobry den. Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi,neni nijak...

Poškozené nervy


Rezistence v podbřišku


Antidepresiva


Mírné píchání v pochvě


Může užívání Detralexu maskovat krvácení z kolorektálního karcinomu?


Svědění pohlavních orgánů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×