Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

ZP skgm hrudníku

Dana . 18.1.2014 redakce uLékaře

Prosím o bližší vysvětlení opisu nálezu: hrudník symetrický, tracheální projasnění ve střední čáře, pravostranné rozšíření horního mediastina. Plíce rozvinuty, vlevo bez ložiskových a infiltrativních změn. Vpravo do oblasti hilu promítá susp. ovoidní stín cca 1,5 cm v průměru. Levý hilus volný, bránice klenutá, oba zevní cf úhly volné, ostré. Srdeční stín normální konfigurace, nedilatován. Sklerotická aorta. Pozn. Zjištěno nahodile po častých zánětech průdušek a diagnostikované chopn 2/D, bronchitický fenotyp.

Odpovídá:

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

Dobrý den! Podle Vašeho popisu jde o náhodný nález. Cysta nemusí značit nic špatného a zlého, ale je potřeba to došetřit a každopádně sledovat. Dodělat CT hrudníku a dál dle výsledků.

Související dotazy

Snímek hrudníku
Snímek hrudníku srdeční stín doleva rozšířen aortální...
Bolesti na hrudníku
Dobrý den,můj dotaz se týká bolesti na hrudníku. Již...
Bolest hrudníku
Dobry den, chtela jsem pouze doplnit svuj dotaz, tykajici...
Bolest hrudníku
Dobry den je mi 27 let a posledni dobou uz asi tyden...
Bolest hrudníku
Dobrý den, obracím se na vás s dotazem směřujícím...
Prsa na CT hrudníku
Dobrý den,byla jsem na Ct vyšetření hrudníku a břicha,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zoufalost

Dobry den, mam asi velky problem, mam novoy pritelkyni a kdyz melo dojit na...

Zoufalost

Dobrý den, předem se omlouvám za dlouhou zprávu. Dotaz se týká přítele, který...

Zoufalost ze známek

Dobrý den, ani nevím, proč Vám to píšu... asi to je zoufalost nebo nevím, jak...

Zovirax a nová HA

Dobrý den přeji, kvůli gen.oparu jsem užívala po 4 hodinách Zovirax a zároveň...

Zovirax v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 32. týdnu těhotenství a objevil se mi pásový opar na zádech,...

ZP

TEST

ZP

test

Zp

test

ZP

test

ZP

test

Zpáteční odpověď

Moc Dobře to nejde vyfotit. Prakticky to není vůbec vidět a není to ani nahmatatelné,...

Zpátky k dotazu karcinom pankreatu,Katerina2

Paní doktorko velice se omlouvam,zapoměla jsem se ještě zeptat že p.onkoložka...

Zpěněná moč

Dobrý den, už asi 5 dní mám v moči vždy trochu bílé pěny a moč je taková světle...

Zpestření sexu

Dobrý den, chtěla bych váš požádat o radu. Neznáte pár dobrých rad a tipů, jak...

Zpětné otěhotnění

Dobrý den, včera večer (úterý) jsem začala brát antibiotika gyrablock a algifenové...

Zpětné těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, chci přestat brát antikoncepci v pátek jsem...

Zpěv a krční mandle

Dobrý den Nedávno jsem byl na vytržení krčních mandlí, stále se zotavuji a...

Zpěv a krční mandle

Dobrý den! Věnuji se zpěvu zatím amatérsky, ale v brzké době budu chodit do...

Zpevnění klíční kosti po zlomenině

Dobrý den, před dvěma měsící (19. září) jsem při judu utrpěla v 1/3 uzavřenou...

Zpevnění ňader

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli existuje nějaká mast nebo,,lektvar''...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×