Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zubní bolest

Kristyna D. 19.5.2016 redakce uLékaře

Dobry den chtela bych se zeptat zda mi zubarla muze pichnout injekcina vytrhnuri zubu kdyz beruDetralex.Dekuji

Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Ano, Detralex na injekci do zubu na bolest nemá vliv

Související dotazy

Zubní kámen, viklání zubů
Dobrý den, má známá má dole zubní kámen a viklají...
Zubní kaz
Dobry den, pred 4dny jsem byla na zubni pohotovosti...
Zubní kámen
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli si můžu sama...
Zubní sklovina
Dobrý den, mám poslední dny neustále slanost v ústech....
Bulka v dásni nad zubní korunkou
Dobrý den, Nedávno jsem byla na čepu a zubní korunce....
Demineralizovaná zubní sklovina
Dobrý den, paní doktorka mi řekla, že mám demineralizovanou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zubař

dobrý den ráda bych se zeptala před měsicem mi dělal kanalky,a trhali nervy,dali...

Zubař v Praze

DOBRÝ DEN, prosím o radu. Sháním zubaře v Praze, který by přijal co nejdříve...

ZUBAŘ V TĚHOTENSTVÍ

DOBRÝ DEN,PROSÍM VÁS ZA ODPOVĚĎ.VČERA JSEM BYLA U STOMATOLOGA A BYLA MI APLIKOVÁNA...

Zubní

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jsem ve 22. týdnu těhotenství a upadl mi kousek...

Zubní

Dobry den, zacatkem cervna jsem dostala zanet okostnice od odumrele spodni sedmicky....

Zubní

Dobry den, jiz cca 7 let nemam petku, pry jsem ji asi od prirody proste nemela,...

Zubní (ne)váček

Dobrý den, mám problém. Před Vánoci jsem byl u své zubní lékařky a dělala mi...

Zubní anestezie

Dobrý den, dnes jsem byla u zubařky a byly jsme domluvené na čištění kanálků...

Zubní anestezie

Dobrý den, prosil bych o radu, příp. název nezatěžující či méně zatěžující...

Zubní anomálie

Hezký den. Cca 3 týdny mě trápí bolest premoláru vlevo dole. Začalo to tím,...

Zubní drenáž

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Paní zubařka mi vytrhla 8. dole vpravo. Po...

Zubní dřeň

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, asi před měsícem jsem byla na pohotovosti,...

Zubni fokus, aslo, furunkly

Dobry den, mela bych otazecku i kdyz na vice zdrav. oblasti. Ziji v zahranici...

Zubní hygiena

Dobrý den, byla jsem před cca půl rokem u zubaře. Zubařka mi řekla, že si...

Zubní hygiena u 2 letého dítěte

Dobrý den, mám problém s čištění zoubků u dvouletého syna. Jakmile vydí kartáček,...

Zubní imlantát

Dobrý den, minulý týden jsem podstoupila zavedení zubního implantátu, mohu...

Zubní implantát

Dobrý den, zhruba před 1.5 rokem mi byla vytržena dvojka nahoře. Zub byl předtím...

Zubní implantát

Dobrý den, zajímalo by mě, zda si mohu nechat udělat zubní implantát i několik...

Zubní implantát

Dobry den, v listopadu mi byla vytrzena sestka dole. Pod zubem byl zanet a pry...

Zubní implantát a časté záněty nosohltanu

Dobrý den, jsem po úraze levé horní jedničky (r. 1989) - nejdříve řešeno kořenovou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×