Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Zvýšené bílé krvinky

Vnitřní lékařství Markéta 8.6.2010

Dobrý den chtěla bych se zeptat na váš názor už půl roku chodím ke svému lěkaři na krev a pořád mám stejné výsledky a to zvýšené bílé krvinky naposledy 11,7.Teď jsem objednaná do nemocnice na vyšetření krve a v papírech co mi dal pan doktor mám napsané že mám zvýšené i CRP,snížené HCT a zvýšené MCV,abs.počet neutrofilů co by to prosím vás mohlo způsobovat a neměl mě můj doktor poslat dřív na ňáké to vyšetření a ještě mám štitnou žlázu ale tu mám prý v normě ale jinak jsem furt unavená a bývá mi špatně od žaludku co to může být děkuji za odpověď nashledanou

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Zvýšení hladiny bílých krvinek bývá u chronických zánětů či leukémie. To zvýšené CRP...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Leukocyty,zvysene bile krvinky
Dobry den,ja jsem se chtela zeptat uz jsem byla po...
Zvýšené bílé krvinky
Dobrý den, asi před měsícem jsem byla hospitalizována...
Bílé krvinky v moči
Dobrý den, prosím,chtěla jsem se zeptat zda 194 bílých...
Bile krvinky
Pane doktore chtela bych se zeptat jsem v 31 tydnu...
Zvýšené bílé krvinky
Dobrý den, před měsícem jsem navštívila mou paní doktorku...
Zvýšené bílé krvinky
Dobrý den, před měsícem jsem navštívila mou paní doktorku...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zvýšené ASLO, bušení srdce

Dobry den mam takovy dotaz. Kdyz me bylo cca 19 let tak jsem byl na dovolene...

Zvýšené ASLO, bolesti nohou, únava

Dobrý den, mám zvýšené ASLO, a několikrát jsem byla léčena pendeponem. ASLO...

Zvýšené AST

Dobrý den, mám již delší dobu zvýšené AST v jaterních testech. Je mi 21 let,...

Zvýšené autoprotilatky

Dobrý den pani doktorko, po pul roce mi byl udělám opět test na autoprotilatky,...

Zvýšené BASO a znížené NEU

Dobrý deň, mám 2,5 ročnú dcérku a má mierne znížene NEU, norma je 1,7 - 6,7...

Zvýšené bílé krvinky

Dobry den, byla jsem na odberu krve a zjistili mi ze mam zvyseny pocet bilychkrvinek....

Zvýšené bílé krvinky

Dobrý den, maminka před 20lety prodělala akutní leukémii, v loňském roce ji...

Zvýšené bílé krvinky

Dobrý den, před měsícem jsem navštívila mou paní doktorku s tím, že se budím...

Zvýšené bílé krvinky

Dobrý den, před měsícem jsem navštívila mou paní doktorku s tím, že se budím...

Zvýšené bílé krvinky

Dobrý den, asi před měsícem jsem byla hospitalizována v nemocnici s bolestí...

Zvýšené bílé krvinky před otěhotněním a co dělat když jsou zároven i v začátku těhotenství

Dobrý den, chodím na hematologii kvůli nedostatku železa,každé tři měsíce tam...

Zvýšené bílé krvinky v 32. týdnu těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená zvýšené mn. bílých krvinek, mám14000...

Zvýšené bílé krvinky v moči

Dobrý den, mé dceři (5 let) je opakovaně při vyšetření moči uváděn zvýšený počet...

Zvýšené bílé krvinky v těhotenství

Dobry den pane Doktore prosím vás o radu neviem na koho sa mám obrátit som...

Zvýšené celk. bilir. a zvýšená glukoza v krvi

Dobrý den, nedávno mi by byla udělana lekařska prohlídka a zjistili mi, že mam...

Zvýšené CPR

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda hodnoty CPR 22, ASLO 1114 jsou způsobeny...

Zvýšené CRP

Váš dotaz do poradny: Dobrý den,minulý týden mi byla odebrána krev na tradiční...

Zvýšené CRP

Dbrý den,je to asi 14 dní co jsem dojedla antibiotika,měla jsem chřipku a hodně...

Zvýšené CRP

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně CRP. Je mi 36 let, mám dvě děti, astma, sníženou...

Zvýšené CRP

naše babička má zvýšené CRP na 55,s tím spojené dosti velké bolesti kloubů a...