Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Zvýšení červených krvinek

Urologie Lili 14.5.2010

Dobrý den,chtěla bych se zeptat co znamená zvýšená hladina červených krvinek zda je to nebezpečné,jelikož se poslední dobou špatně cítím a nemůžu se někdy dobře vymočit,jsem unavená,ospalá,nechutná mě jíst,bolí mě v zádech ,stále mám rýmu a bolesti v podbříšku.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
zvýšení červených krvinek může být nebezpečné, neboť může dojít ke stagnaci krve. Doporučoval bych proto konzultaci u ošetřujícího lékaře.
Hezký den.

Související dotazy

Málo červených krvinek
Dobrý den,mám málo červených krvinek,co s tím a není...
Zvýšená sedimentace červených krvinek
Dobrý den, chci se zeptat, mám hodnoty sedimentace...
Vyšší počet erytrocytů
Dobry den, memu priteli zjistili zvyseny pocet cervenych...
Černé zbarvení stolice
Dobry den, minuly tyden jsem byl odmitnut u darování...
Nadměrné pocení, brnění rukou, silná menstruace po porodu
Dobrý den, jsem 4 měsíce o porodu a trápí mě v noci...
Mrtvice?
dobry vecer chtela bych se zeptat tatinek je onkologicky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zvýšené výsledky ALT a AST

Je mi 39 let a na preventivní prohlídce zjištěno ALT 1.66 a AST 1.02. Jinak...

Zvýšené železo a trombocyty

Dobrý den, ve výsledcích odběrů krve po doléčení jedné z mých mnohých angín,...

Zvýšené železo, saturace transferinu

Dobry den chci se zeptat na vysetreni krve sem mel zvyseno zelezo konkretne...

Zvýšení AB/TPO

Dobrý den, ráda bych se zeptala, co znamená hodnota protilátek AB/TPO 613,00...

Zvýšení ALP

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na možné příčiny zvýšené hodnoty ALP v krvi,...

Zvýšení bazofilů

Dobrý den, chodím pravidelně na kontrolu s cholesterolem. Nyní mám bez užívání...

Zvýšení bílých krvinek

Dobrý den, obracim se k vám s obavy. Již před týdnem jsem byla hospitalizována...

Zvýšení bílých krvinek a srážlivost krve

Dobrý den, chtěl sem se zeptat, mám vysokou srážlivost krve a zvýšení bílých...

Zvýšení citalopramu v těhotenství

Dobrý den, jsem těhotná a pravidelně užívám citalopram 10 mg na panickou poruchu...

Zvýšení citlivost na varlatech, hoečky, kašel- možná souvislost?

Dobrý den,už delší dobu pociťuju zvětšenou citlivost na varlatech,posledních...

Zvýšení dávkování Euthyroxu

Dobrý den je mi 22 let, mám sníženou funkci štítné žlázy, beru na to euthyrox...

Zvýšení dávkování Letroxem

Dobrý den,mám dotaz zda není nebezpečné náhlé zvýšení denní dávky Letroxu z...

Zvýšení dávky antidepresiv

Dobry den, 4.6 jsem začala užívat Itakem 10 mg 1 denně. Předepsáno prak. lek....

Zvýšení GGT

Dobrý den, otec (ročník 1970) má na jaterních testech hodnotu ggt 4, klesla...

Zvýšení hladina TSH

Dobrý den, můj dotaz směřuje k zvýšené hodnotě TSH 5.81( fT3 5,19, fT4 13,62)....

Zvýšení hladiny melaninu

Dobrý den, již od mala mám velice světlou pleť, na slunci se jen minimálně...

Zvýšení hmotnosti


Zvýšení hmotnosti po lécích

Hezký den, od narození DMO zhoršená pohyblivost, nikdy jsem moc necvičil nebo...

Zvýšení hmotnosti po operaci žlučníku

Dobrý den. V červnu roku 2011 jsem byla na operaci -odstranění žlučníku. Od...

Zvýšení hmotnosti po xyzalu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Moje dcera užívá Xyzal 5mg, a přibrala. Zdá...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Těhotenský test

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou menstruaci a mám citlivá...

Zrnění před očima

Dobrý den pane doktore, už několikátý den vidím zrnění před očima. Neprodělala...

Červené tečky na těle


Pupínky kolem močové trubice

Dobrý den, už celkem asi rok mám okolo močové trubice na žaludu takové malé...

Konzistence stolice

Dobrý den, chtěla bych se zeptat - asi 3 týdny mám řidší stolici a světlejší....

Citlivá boule po pádu na hlavu

Dobrý den, před 14 dny jsem omdlela a upadla na zámkovou dlažbu. Uhodila jsem...

Moč

Dobrý den, nevím úpně přesně, jak popsat můj problém... ale poslední dobou mám...

Negativní těhotenský test


Čirá tekutina z penisu

Dobry den,mám problém,našel jsem si partnerku a když jsme spolu,nebo si volame,tak...

Bulka na stehně

Objevil jsem bulku na vnitřní straně pravého stehna nahoře. Je měkká, mírně...

Dlouhodobé zahlenění v krku


Fobie z rakoviny


Výrůstky varlat

Dobrý den .... Asi před rokem jsem po dohodě s lékařem navštívil urologa s...

Pálení pochvy po sexu


Antikoncepce a Amoksiklav


Užívání antikoncepce a otěhotnění


Rentgen pat


Zapomínání

: Dobrý den, chci se zeptat. Už déle mě trápí časté zapomínání...jdu třeba pro...

Erekce

Chtěl bych se na něco zeptat co mě trápí několik měsíců. Právě už před pár měsíci...

Bodavá bolest kotníku


Reklama
Zavřít