30% nedoslýchavost

Dobrý den , je mi 43 let a již asi 8 let trpím nedoslýchavostí levého ucha, šuměním a pulzací v uchu. Dříve to bylo 10-15%, nyní během 1 roku již 30%. Moje ušní lékařka vždy po čtvrt roce dělala audoigram a stále jsem 2-3x denně brala Avertin a tabletky z jinanu dvoulaločného.Až po mé urgenci mě poslala do krajského města na vyšetření- dala mi kontakt na lékaře mimo nemocnici -a ten mi jen podle křivky a mého vyprávění určil, že mám mít naslouchadlo, ani se mi nepodíval do ucha. Je tohle správné ???, nedá se už nic jiného dělat ?? prosím poraďte mi !!! janka.kwetinka@seznam.cz

Odpověď odborníka:

Dobrý den, asi vás zklamu, pokud nezabraly léky, jiné řešení klasická medicína nemá. Podíváním se do ucha není vidět nic ze středního ucha ani nevypoví o funkci sluchu, je vidět pouze zevní zvukovod po bubínek. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: