30mm folikul

Dobrý den,prosím o vás nazor:byla jsem stymulovana clostilbegytem 5-9 DC 2x2 ,11 DC byl folikul 30 mm ,lékař mi řekl, že je to ještě v pořádku. Všude čtu, že takto velký folikul je už cysta.je možnost z tak velkého folikulu otehotnet?dekuji

Odpověď odborníka:

Ano z takto velkého folikulu se může uvolnit oocyt. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: