Achilova šlacha

praskla mi achilová šlacha na levé i pravé noze ( USG bill.rpt.AŠ s diskrakci) operace nevhodná. Doporučeny jedině berle.Můj dotaz jaká je prognoza, délka léčby, jak můžu já přispět k urychlenému léčení ?

Odpověď odborníka:

Dobrý dn, otázku je,proč by byla operace nevhodná? Vy sama můžete přispět tím, že se pokusíte zjistit, proč vám operaci nedoporučují a ptát se na další postup, event. jít k jinému lékaři na posouzení stavu. Pokud jsou prasklé, rozhodně by nějaká operace provést měla (sešití šlach), ale je otázkou, jaký je váš celkový zdravotní stva /zda ten vylučuje nějak operaci, např. těžké srdeční postižení a podobně/. Bez achill.šach se vám bude chodit velmi špatně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Na léky proti nespavosti v těhotenství raději zapomeňte
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy provází...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x