Adnexektomie

Dobrý den paní doktorko, prosím Vás o radu, jsem 6. den od adnexektomie dx. laparoskopicky při které mi byla drobně poraněná děloha, po operaci jsem dostala léky na její zavinutí, ale já mám pořád břicho velké jak při pátém měsíci těhotenství,jsem bez bolestí, jen mám stále zvýšenou teplotu, mám se obávat nebo je to normální stav, moc děkuji za odpověď s pozdravem Svobodová

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud máte silné bolesti a teploty nad 37st, měla byste navštívit lékaře v¨nemocnici. takhle Vám nemohu spolehlivě odpovědět, nevím o jaké se jednalo poranění, proč Vám brali vaječník a vejcovod, jak vypadají nyní vpichy)ohledně infekce, sekretu apod.). doporučila bych UZ břicha a zánětlivé parametry z krve.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: