Adipex retard a hepatitida b

Chtěla bych se zeptat. Užívám adipex retard a nyní se chystám na odběr krve a zjištění protilátek proti hepatitidě typu B a případně přeočkování. Kdy musím vysadit lék, aby se nevyskytoval v krvi? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Užívání přípravku a protilátky proti hepatitidě B a případné očkování proti hepatitidě B by se nemělo nijak vzájemně ovlivňovat. Jinak ale, plazmatický poločas léčivé látky v Adipexu, což je fentermin, je 20 - 25 hodin, tj. nedetekovatelný je obecně cca 5 dní od poslední tablety.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: