Agolutin a těhotenství

Dobrý den, 16.12. jsem dostala injekci na vyvolání menstruace, kterou jsem 21.12. dostala. Nyní je mi ale už pár dní špatně-je mi na zvracení, pár dní mě bolela prsa a mám křeče v podbřišku. Není zde nějaká možnost těhotenství, když jsem měla poslední pohl. styk 17.12.? Děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pravděpodobnost těhotenství není ve Vašem případě vysoká, ale vyloučit ji zcela nemůžu. Co si takhle udělat těhotenský test, bude-li 2x v odstupu týdne negativní, můžete být v klidu

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: