Agolutin a otěhotnění

Dobrý den,12.července.2012 sem bohužel musela postoupit UPT v 16tt(anhydramnion v důsledku vv ledvin plodu)Od té doby proběhla pouze 1MS(38DC) a za druhou sem označila špinění 14. a 16.září(27. a 29DC).Do té doby byli mé cykly anovulační. Nicméně podle mého OG u kterého sem byla 3.září na kontrole nelze špinění pokládat za MS tudíž sem byla 47DC a on mi píchnul Agolutin na vyvolání menzesu, jelikož tt byl negativní, a na utz neviděl žádný folikul.Cca 3 hodiny před prohlídkou sem cítila ostrou bolest v levém vaječníku, jako by mi tam doslova něco prasklo a od 2.-4.září sem měla pozitivní ovulační testy i všechny příznaky ovu a tak bych se chtěla zeptat zda je možné že ovulace proběhla a on už na utz uvolněné vajíčko neviděl? S přítelem si miminko moc přejeme a tak jsme vše pojistili a já se bojim že pokud došlo ve středu k oplodnění, tak vše odejde s vyvolanou menstruací..Dr.říkal že mám menzes očekávat do 14ti dnů..Je nějaká naděje že když se vajíčko stihne zahnízdit tak ms krvácení nepřijde..? Bazální teplota po ovulaci stoupla-včera 4.10 byla 36,9 a dnes 37,3..Moc děkuji za váš čas a odpověď..

Odpověď odborníka:

Pokud by došlo k otěhotnění Agolutin by graviditě nevadil a menses by se nedostavily,nemějte obavy, ale bazální teplota stoupne i po Agolutinu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: