Agolutin a další snažení o miminko

Dobrý den, mockrát Vám děkuji za vaši odpověď včera jsem byla 58DC a dnes je to týden co mi Dr píchl Agolutin na vyvolání MS a dnes jsem to dostala. Ms je silná. Chtěla bych se zeptat zda tento cyklus může být lepší nebo jestli by měl být normální s ovulací. Byla jsem 16DC a měla jsem 1 folikul 16mm a sliznici 9mm od vysazeni MS jsem půl roku a cykly jsem měla 32-36 a poslední MS byla 16.1.2012 co mohlo být příčinou že jsem musela dostat vyvolávací injekci, jak je možné že MS sama nedorazila ale těhotná jsem nebyla ani cystu jsem něměla podle vyšetření u Dr. Mockrát děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nelze přesně předpovídat jak bude vypadat další cyklus. Nedostavení se menstruace při vyloučeném těhotenství může být zapříčiněno neproběhnutím ovulace nebo prodloužením folikulární fáze cyklu (fáze růstu folikulů). Tyto stavy jsou způsobeny poruchami sekrece hormonů.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Genetické vyšetření
Články: Genetické vyšetření
Genetické vyšetření je...
Sedm mýtů o bolestech zad
Články: Sedm mýtů o bolestech zad
Většina z nás zná potíže se...
Léčba sexuálně přenosných nemocí u těhotných žen
Články: Léčba sexuálně přenosných nemocí u těhotných žen
Možnosti léčby sexuálně...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x