Agolutin y vysoká bt

Dobrý den pane doktore, dnes jsem 56Dc ve středu 7.3. mi pan Dr píchl agolutin s tím že mám čekat 14 dní na MS a když nepřijde MS mám přít na další UTZ on mi dělal UTZ ve středu 53DC a viděl 3 útvary podobné plodovému vejci, tím mě teda postrašil že bych mohla čekat trojčata ale nebyl si moc jistý, já se s ničím neléčím a žádné léky neberu a 31.10.2011 jsem vysadila HA a poslední MS byla 16.1.2012 ( mám cykly 32-36dnů a poslední byl 38dnů) bylo mu divné že jsem měla negativní těhotenské testy ale poslední test jsem si dělala 10 dní po očekávané MS dnes jsem 16dní a dočetla jsem se že někonu pozitivní test ukáže až 14 dní po očekávané MS. Tak zítra ráno budu testovat ale mám z toho strach, Moc si přejeme miminko ale ne 3, jedno už máme. ve čt jsem měla BT měřenou ráno 36.9 v pátek taky 36,9 ve stejnou dobu a dnes taky ve stejnou dobu 37,1 je možné že to udělal ten agolutin? nebo bych mohla být těhotná? A je možné že bych mohla čekat trojčátko podle Dr co mi řekl??? ale my nemáme v rodině ani dvojčata a já se s ničím neléčím ani žádné hormony neberu a v 16 DC jsem měla 1 folikul velikosti 16mm a sliznice 9mm udivuje mně že MS nedorazila když byla sliznice 9mm. Ve st jak jsem byla na UTz tak mi Dr sliznici neměřil jen mi řekl že tam vidí 3 útvary a vypadáto jako plodové vejce. Moc vám děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Vzestup teploty pravděpodobně udělal Agolutin,56 den by graviditu jistě prokázal,vyčkejte v klidu zda menses po Agolutinu přijde a jinak další UZ jistě vše vyjasní příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x