Akné v těhotenství

Dobrý den, poprosím Vás o radu. Kvůli drobným jizvičkám, pigmentovým flíčkům a také akné, používám krém Glyco A, s kterým jsem moc spokojená. Teď jsem v 7 těhot. týdnu , můžu tento krém nadále používat? Děkuji za odpověď. J

Odpověď odborníka:

Glyco A můžete i v těhotenství používat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: