Alergie

dobrý den, chci se zeptat jestli je vhodný IMUNOR na posílení imunity pro unavy a častější nemocnost při přetrvávající reaktivaci EB virosy. Navíc je prokázána pylová alergie s maximem obtíží najaře, nemůže tento přípravek v tomto období alergii zhoršit?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přípravek Imunor bych na posílení imunity určitě doporučovala, je to v současné době u nás na trhu jediný z léků typu transfer faktoru, který posílí hlavně druh bílých krvinek - lymfocyty, které jsou důležé v ochraně proti virovým infekcím. Projevy v pylové sezoně se Vám po tomto léku nezhorší, je možné ho kombinovat s léky na alergii.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x