Alergie na antibiotika

Dobrý den, dneska jsem si vzala třetí dávku ant. Klacid (1000 mg jednou denně). Už od včerejška (tzn.po druhé dávce)mě trápí svědění celého těla, vyrážku nemám, kůže je pouze zarudlá. Mám vydržet a vzít si např. Zodac, nebo musím kontaktovat lékaře? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě o svém stavu informujte Vašeho ošetřujícího lékaře. Zodac si vzít můžete. Zatím bych si další dávku antibitoika nevzala.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: