Anaerobní bakterie

Zdravím, již delší dobu mě trápí anaerobní bakterie na které mám předepsané KLION D 100, a gynoflor. Má lékařka mi řekla, že se partner léčit nemusí, že mu stačí že se opláchne. Zajímalo by mne jestli by se jen pro prevenci aby jsem zamezila návrátu neměl přeci jen přeléčit např. Jenamazolem. Partner nemá žádný problém, jen před půl rokem trpěl na lehké svědění a to v době, kdy jsem měla bakterie E Coli. Na penisu má jako by kolečko o prům 3 mm, jako sedřená kůže a momentálně žádný problém nemá.Je nutné omezit sexuální styk v době léčby, nebo postačí se chránit kondomem? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Gabi! O Vašich potížích nevím víc, nežli Vaše ošetřující lékařka, takže Vám jistě neřeknu více. Většinou je vhodné, aby se partner léčil taky, hygienickým minimem je buď abstinence (orální sex, mazlení, ruce jsou možné) po dobu léčby, nebo alespoň soulož s kondomem.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x