Antibiotika

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat...Pokoušíme se s přítelem první měsíc po vysazení antikoncepce o mimi a já momentálně mám antibiotika,tože jsem měla bolesti v podbřišku a bílkovinu v moči(prý zánět moč.měchýře).Zajímalo by mě,jestli by antibiotika mohla nějak ovlivnit plod,kdybych už náhodou pár dní těhotná byla nebo se nám to podařilo právě v době kdy beru ty léky....děkuji za odpověd A.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v tak raném stadiu těhotenství by daleko nejspíš jako "ovlivnění" došlo k potratu než k čemukoli jinému. Záleží také, jaká antibiotika užíváte. Například penicilinová a běžná cefalosporinová antibiotika nevadí vůbec.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: