Antikoagulační léčba

Váženi doktoři chtěl jsem se zeptat když mam nařizenou antikoagulačni léčbu jestli mohu chodit do zaměstnani.Dělam u zámečnicke firmy,na lisech a z bruskami na oleštěni kovu.Podstupuju nějake riziko při výkonu me práce.Lečim se na flebotrombozu v pravem lytku.Beru warfarin tak ať mi to neublíži.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, do práce určitě můžete chodit, opatrná manipulace s nástroji a přístroji a ochrana před ůrazem jsou samozřejmostí. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: