Antikoncepce

Dobrý den, mám na Vás takový dotaz beru hlívu ústřičnou v tabletkách a chci se zeptat zda ovlivňuje nějak účinnost antikoncepce. Mám strach o otěhotnění to vážně nechci. Antikoncepce se jmenuje Sunya a užívám ji opravdu na minutu přesně každý den, krom sedmi denní pauzy samozřejmě. Předem děkuji za odpověď. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Hlíva ústřičná neovlivňuje účinek antikoncepce.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: