Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat na dotaz. Je mi 17 a před půl rokem mi lékařka předepsala moji první antikoncepci. Všechno bylo bez problémů, ale kvůli snížené chuti na sex a špatné náladě jsem po půl roce vysadila. Mám stále přítele, ale antikoncepci již brát nechci. Myslíte že kondom je spolehlivý? A kdybych se k antikoncepci chtěla vrátit, můžu začít s braním kdykoliv - nebo není dobré, že jsem ji tak brzo vysadila? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

K antikoncepci se můžete vrátit vždy jen je potřeba začít s braním 1 den menses jinak kondom je při správném používaní spolehlivý. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x