Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možná, když beru antikoncepci Pramino přes rok a půl, abych přibírala na váze...Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste nijak významně nezměnila svůj životní rytmus / méně pohybu, více stresu a pracovních povinností, žádné aktvní víkendy a podobně / , je možné, že antikoncepce vliv mít může. Otázkou je, zda přibíráte už od začátku jejího užívání nebo až poslední dobou? Proberte tuto záležitost se svým gynekologem, třeba by změna antikoncepce mohla pomoci tuto situaci vyřešit - pokud byste ale zvýšila svou pohybovou aktivitu, je možné, že by se přibírání zastavilo a tím pádem nebylo navrub antikoncepce. Zkuste zařadit do denní aktivity více pohybu a pokud nebudete cca po měsíci úspěšná, proberte změnu antikoncepce se svým gynekologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: