Antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci YAZ 0,02mg/3mg (Bayer) ale mám problém s tím, že se mi kvůli ní zmenšila prsa z velikosti B na A,ale jsem s ní velice spokojená. Proto jsem se chtěla zeptat, zda mohu začít užívat Stimulen(přípravek na zvětšení prsou)?zda to bude mít nějaký efekt a zda to nesnižuje účinky antikoncepce. Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Můžete bez obav příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: