Antikoncepce

Dobry den chtěla bych se zeptat na antikoncepci, 6let jsem uživala trigular ale ted mam vyšši tlak a 2x jsem měla zanět žil prakt.lekař mi doporučil HA vysadit chtěla bych se zeptat zda mužu použivat antikoncepci Depo Provera jsem i obezni ale nekuřak,navic jsem se chtěla zeptat zda vysazeni ha muže mit vliv na sexualni apetit děkuji Iva 44 let

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ivo! Opakovaný zánět žil volá po vyšetření na trombofilní mutaci a onkologický skríning - konsultujte svého praktického lékaře. Vašemu zdraví každopádně mimořádně pomůže, když zhubnete, srovná to i vysoký tlak. Změny hormonů mohou mít vliv i na sexuální apetit. Doporučuji hormonální kontracepci spíše vysadit.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sádlo je (opět) zdravé
Články: Sádlo je (opět) zdravé
Není to poprvé, kdy vědci...
Polovina dospělých kuřáků má akné
Články: Polovina dospělých kuřáků má akné
Kromě nepěkně tmavé barvy a...
 Mají vysocí rodiče vždy vysoké děti?
Články: Mají vysocí rodiče vždy vysoké děti?
Mnohé rodiče zajímá, jak...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: