Antikoncepce

Dobrý den, je mi 49 let a po pěti letech mi doktorka vyndala hormonální antikoncepční tělísko. Nenechala jsem si zavést nové (7000 Kč si nyní nemohu dovolit zaplatit najednou) a chtěla jsem předepsat nějaké pilulky a bylo mi řečeno, že to pro mě již není, kvůli mému věku. Žádný problém nemám, jsem zdravá. Je pravda, že pro ženu kolem 50 let nejsou pilulky vhodné? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud jste jinak zcela zdravá nekuřačka pak i v 50 letech je možné o hormonální antikoncepci uvažovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: