Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Již třetí měsíc beru antikoncepci (Artizia) a začala jsem první týden třetího platíčka. Jeden den jsem si vzala pilulku cca o půl hodiny později, než jsem měla, mám se chránit před otěhotněním ještě jiným způsobem? V příbalovém letálu píší, že pokud je zpoždění do 12 hodin, tak je účinnost zachována, znamená to, že se nemusím jinak chránit, když zpoždění bylo o půl hodiny? Stalo se mi to poprvé, že jsem si prášek vzala později. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemusíte se obávat, antikoncepční účinek je zachovaný.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poruchy osobnosti a chování
Články: Poruchy osobnosti a chování
Porucha osobnosti je...
Sono karotid
Články: Sono karotid
Sono karotid, Doppler nebo...
Desatero pro lepší život s revmatoidní artritidou
Články: Desatero pro lepší život s revmatoidní artritidou
Trpíte-li tímto nepříjemným...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Stomatologie
Články: Stomatologie
Stomatologie, je obor...
Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
Články: Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
U mnoha zdravotních...
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: