Antikoncepce

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda bych si mohla zkrátit sedmidenní pauzu na pět dnů?Zrovna mi totiž vychází dovolená na dny,kdy mám mít menses,ale jelikož si nerada beru dvě plátíčka za sebou,tak mě napadlo,že bych si to zkrácenou sedmidenní pauzou mohla posunout menstruaci o pár dní (myslíte,že je to možné).Můžu teda brát nové plátíčko už po pěti dnech třeba 3-4měsíce a potom zase přejít na sedmidenní pauzu?Myslíte,že si tím celý organismus rozházím úplně a tím pádem bude menší ochrana a rozházená menstruace?Nebo by jste mi radši doporučila si vzít antikoncepci v kuse v době dovolené? Poraďte prosím,co by bylo lepší.děkuji.Chalupníková

Odpověď odborníka:

dobrý den, rozhodně platíčko nezkracujte, spíše si vemte nové platíčko rovnou(pokud beret jednofázovou antikoncepci).

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: