Antikoncepce

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na takový zvláštní dotaz.V týdnu,kdy jsem si vzala poslední prášek antikoncepce,jsme s přítelem měli pohlavní styk bez kondomu.Následně ke konci týdne přišla menstruace,jak to býva zvykem.Na začátku týdne,kdy běž běžně začínám brát nový prášek,jsem prášek ale nevzala,jelikož mi gynekolog poradil po dvou letch braní prášků,prášky na chvíli vynechat.Za jak dlouho bych měla dostat menstruaci...Zatím mám spoždění 5 dní,ale mám stálé deprese,že bych mohla být těhotná.Chtěla bych se tehdy zeptát,jestli je možné,že při působení prášku než jsem dostala menstruaci,mohla otěhotnět?Předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Jestliže jste měla pohlavní styk a následně odmenstruovala, není možné, abyste byla těhotná. Navíc až do dne, kdy jste měla začít brát z nového platíčka jste chráněná tabletami z minulého měsíce. Po vysazení antikoncepce se často stává, že se cyklus rozhodí a několik měsíců může být nepravidelný. Pokud i tak máte pochybnosti, udělejte si těhotenský test.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: