Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den,v pátek jsem vzala první pilulku HA Cilest,dnes(sobota) jsem dostala antibiotika Fromilid 500.Mohu se plně spolehnout na HA(beru pravidelně již několik let) nebo je potřeba se ještě chránit jinak.Děkuji za odpověď s přáním příjemného dne.

Odpověď odborníka:

Dpobrý den, reakce by být neměla, jedná se o makrolidové antibiotikum.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x