Antikoncepce a antibiotika

Dobry den chtela bych se zeptat beru ted antibiotika Klacid SR 500mg na zapal plic de mi o to jestli snižují pusobnost antikoncepce dekuji za odpoved nashledanou

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Klacid by neměl snižovat účinnost, pro jistotu se chraňte ještě 7 dní po užití ATB.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: