Antikoncepce a antibiotika

Chtěla bych se zeptat užívám pečlivě antikoncepci Vreya, a asi hodinu před stykem bez kondomu jsem začala užívat antibiotické kapky Pamycom (konkrétně nosní podání). Bojím se, aby jestli je riziko že otěhotním. Děkuji zaodpověď

Odpověď odborníka:

Tyto kapky nesnižují účinnost antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: