Artizia x biseptol

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda má Biseptol vliv na antikoncepci Artizia. Ve čtvrtek mi začala sedmidenní pauza a den na to jsem začala užívat Biseptol. Je možné že bude mít antikoncepce snížené učinky i přesto, že jí nyní neberu? A ještě jsem se chtěla zeptat, zda je Bisetol vůbec antibiotikum?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Biseptol je chemoterapeutikum, je to stejně jako antibiotika, lék určený na bakteriální infekce. Účinek antikoncepce Biseptol nesníží.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: