Asc h a hpv

Dobry den, delala jsem odber cytologie a vysledek byl ASC H a HPV. Po dvou mesici jsem si udelala dalsi vysterni a momentalne cekam na vysledky. Pokud je stejny vysledek, lekar mi doporucil konizaci - LLETZ. Muzete mi rici, jak vazna je tato operace? Ovlivni to moji schpnost otehotnet?

Odpověď odborníka:

Konizace není žádný vážný zákrok.Odstraní se při něm postižená část děložního hrdla, otěhotnět pak můžete.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: